Aktiv Fritid inviterer på ny til messe med fokus på jagt og fiskeri.(Foto: Kristian Septimius Krogh)

Aktiv Fritid inviterer på ny til messe med fokus på jagt og fiskeri.(Foto: Kristian Septimius Krogh)

Outdoormesse med masser af aktiviteter

Efterårets Outdoormesse hos Aktiv Fritid byder som altid på en række oplevelser og aktiviteter for de mange gæster.

Af
Martin Rasmussen

Det er på ny tid til en weekend med fokus på jagt og fiskeri, når specialforretningen Aktiv Fritid i den kommende weekend byder inden for til sin store Outdoormesse i CF's Gård og på Torvet.
Outdoormessen er primært målrettet jagt- og fiskerifolket, men med sine mange aktiviteter, opvisninger og gode tilbud tiltrækker den hver gang tusinder af gæster.
Messen finder sted lørdag den 3. oktober klokken 9-15 og søndag den 4. oktober klokken 9-15, og begge dage starter traditionen tro med jagthornsblæsning ved Greve Jagtforening. Det er fra klokken 9.
Begge dage griller Bjæverskov Spejdernes skovtrop snobrød og pølser til børnene, og spejderne vil også stå i spidsen for en lang række andre aktiviteter i forbindelse med arrangementet. Begge dage vil der også fra klokken 9 til 15 være mulighed for at prøve kræfter med både skydning med luftgevær og laserskydning.
Både lørdag og søndag vil der fra klokken 13 være jagthundeopvisning ved Køge Herfølge Jagtforening, og for hundeejerne er der lørdag desuden mulighed for at få svar på hunderelaterede spørgsmål, når outdoormessen får besøg af Lise-Lotte Kristensen, der er adfærdskonsulent hos Dansk Kennel Klub.
Søndag vil der hele dagen være fiskeri for børnene.
Endelig er der selvfølgelig mulighed for at gå på jagt mellem alle de gode messetilbud; heriblandt i et outlettelt på Torvet med store besparelser på varer fra Ilse Jacobsen.

Publiceret 27 September 2015 11:00