Monrad og Rislund indleder deres forestilling på Sønderborghus med ølsmagning.

Monrad og Rislund indleder deres forestilling på Sønderborghus med ølsmagning.

Stadig billetter til Monrad & Rislund

Den dynamiske duo Monrad & Rislund er klar til atter engang at berige publikum med humlebryg og humor. Denne gang på Sønderborghus

Sønderborg har smurt lattermusklerne og lagt linen klar til ølhunden. Monrad og Rislund er på trapperne. Den 2. oktober klokken 20 indtager de lune herrer Sønderborghus med et humoristisk ølsmagningshumorshow.
Ølsmagningen, som indleder hver forestilling, varetages kvalificeret af direktør for Pladderballe Bryghus, John Serritzlev. Han har brygget gennem mange år og har stor viden om øl, som han formidler levende og humoristisk.
For mere end 25 år siden var Monrad & Rislund forsidestof i forbindelse med udsendelsen af lp'en 'Øl er gud'. Carlsberg ville med fogedforbud have udgivelsen standset, idet bryggeriet mente, at pladeomslaget krænkede dets varemærkerettigheder. Byretten mente det modsatte.
Dengang kunne ingen vide, at Monrad & Rislund en dag selv ville stå bag egen ølproduktion, men i 2012 tog en virksomhed fra deres fiktive univers springet fra den virtuelle verden til den barske virkelighed: Pladderballe Bryghus blev en realitet.
Showet starter klokken 20. Billetter i forsalg på billetnet.dk eller i døren. Se mere på sonderborghus.dk.

Publiceret 27 September 2015 07:00