Fra Venstre - bagerst - Træner Lars Thygesen, Søren Madsen, Marco Sørensen. Forrest - Malik Magormajev, Amin Ebiev

Fra Venstre - bagerst - Træner Lars Thygesen, Søren Madsen, Marco Sørensen. Forrest - Malik Magormajev, Amin Ebiev

En hård søndag for judokæmperne fra Tomoe

Søndag d. 27/09 2015 drog Amin Ebiev, Malik Magormajev, Marco S. Sørensen, Søren G. I. Madsen og træner Lars Thygesen til Ry for at deltage i årets første ungdomsturnering.
Først på måtten var Amin og Malik, der skulle møde hinanden i U12A -35kg. Her trak Malik det lange strå og vandt over Amin. Da de begge tabte til den tredje modstander i puljen blev det til en anden plads Malik og en tredje plads til Amin.
Næste mand på måtten var Marco i U18A -66kg. Her var der desværre kun én modstander, så det blev til bedst af tre. Her trak Marco det korte strå efter to hårde kampe, så ham måtte nøjes med erfaringen.
Næsten mand på måtten skulle have været Søren i U21A -66kg, men da nærmeste modstander lå i -81kg fik Søren ingen kampe i U21.
Som afslutning på dagen skulle Marco og Søren deltage i senior-turneringen. Her kom de i samme pulje sammen med en kæmper fra Århus og en fra Gesten-Vejen. Efter tre kampe stod Marco, Søren og kæmperen fra Århus lige med to sejre og et nederlag og da de havde vundet over hinanden måtte de ud i omkamp. Her fik Marco en sejr, mens Søren måtte konstatere, at der ikke var mere energi tilbage efter de første hårde kampe. Det blev derfor til sejr til Århus-kæmperen og erfaring og kamppoint til hhv. brunt og sort bælte til Marco og Søren.

Næste udfordring for kæmperne er ungdomsturneringen i Svendborg om tre uger, der sidste afpudsning af kampforment inden DM i Galten om to måneder.

Publiceret 28 September 2015 16:00