Der er flere gode muligheder for at støtte det gode formål på Lyserød Lørdag. Der er blandt andet velgørenhedsfrokost på Cafe Vivaldi og zumba i Boruphallen.

Der er flere gode muligheder for at støtte det gode formål på Lyserød Lørdag. Der er blandt andet velgørenhedsfrokost på Cafe Vivaldi og zumba i Boruphallen.

Festlig lyserød lørdag i sigte

Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling forbereder vanen tro en flot og festlig lyserød lørdag i Køge til støtte for kampen mod brystkræft.

Af
Martin Rasmussen

Der bliver flere gode muligheder for at støtte brysterne i Køge Kommune næste lørdag, hvor det er tid til arrangementet Lyserød Lørdag.
Blandt andet kan man igen i år være med til den traditionelle og altid velbesøgte Ladies Lunch in pink på Cafe Vivaldi. Ladies Lunch in Pink 2015 finder sted lørdag den 3. oktober fra klokken 15 til omkring 17.30. Billetterne til arrangementet er sat til salg hos Visit Køge - prisen er 175 kroner. Med i prisen er både velkomstdrink, frokost og en goodiebag, og derudover kan gæsterne altså glæde sig over at være med til at støtte en god sag. Der vil også være lotteri og underholdning ved sangeren Peter Edelmann.
Kræftens Bekæmpelse stiller også op med en bod på Torvet, og det samme gælder i Borup, hvor man også kan møde Kræftens Bekæmpelse fra klokken 10 til 14. Også i Borup er der i øvrigt planer omen stor zumbaevent i anledning af Lyserød Lørdag. Den finder sted i Boruphallen klokken 11.30-14.00. Det koster 50 kroner at være med, og man vælger selv, om man vil deltage i hele arrangementet eller blot en del af tiden.

Publiceret 28 September 2015 11:00