Køber man på lørdag en sæk solsikkefrø, som den Anna Matthiesen og Tina Sievertsen her står med, så donerer Land og Fritid 25 procent af prisen til Kræftens Bekæmpelse. Foto: Svend Mikael Larsen

Køber man på lørdag en sæk solsikkefrø, som den Anna Matthiesen og Tina Sievertsen her står med, så donerer Land og Fritid 25 procent af prisen til Kræftens Bekæmpelse. Foto: Svend Mikael Larsen

I år er Høstdag hos Land og Fritid lidt lyserød

Den årlige Høstdag hos Land og Fritid falder i år sammen med Lyserød Lørdag, og Kræftens Bekæmpelse deltager med en stand

Af
Af Svend Mikael Larsen

Lokaludvalget af Kræftens Bekæmpelse i Sundeved har længe haft et godt øje til den årlige Høstdag hos Land og Fritid i Ullerup.
"Siden sidste år har vi i lokaludvalget snakket om, at vi gerne vil være med, næste gang der holdes Høstdag i Land og Fritid," fortæller lokaludvalgets formand Anna Matthiesen.
"Da min mand så i sidste uge var forbi for at købe korn, lovede han lige at spørge, hvornår det var, og så viste det sig, at det var nu på lørdag den 3. oktober. Så fik vi jo travlt," smiler hun.

En god idé

"Jeg syntes selvfølgelig straks, at det var en rigtig god idé, nu hvor vores Høstdag falder sammen med Lyserød Lørdag," fortæller butikschef hos Land og Fritid, Tina Sievertsen.
Lyserød Lørdag er en landsdækkende indsamling i forbindelse med Kræftens Bekæmpelses kampagne 'Støt Brysterne'.
"I anledning af Lyserød Lørdag har vi besluttet at donere 25 procent af prisen på en sæk solsikkefrø til Kræftens Bekæmpelse," fortæller butikschefen, som derfor håber, at mange denne dag vil benytte lejligheden til at få fyldt deres beholdning af solsikkefrø op.

En stand med smykker

Kræftens Bekæmpelse Sundeved deltager med en stand, hvor man bl.a. kan få mere at vide om foreningen og dens arbejde.
"Vi sælger også vores populære armbånd 'Tro, håb og kærlighed' og andre smykker," supplerer Anna Matthiesen.

Høstdag med motorcykler

Land og Fritids Høstdag, der har en tendens til at blive større og større år for år, vil også denne gang rumme en lang række forskellige stande, og som et ekstra trækplaster indgår der i år motorcykler i Høstdagen.
"De seneste to år har der stået 'drifting' på programmet, men i år byder vi på motorcykel-stunts. Der vil være et show klokken 11 og igen klokken 13. Ind i mellem vil der være mulighed for, at børnene selv kan prøve en tur på en motorcykel i børnestørrelse," fortæller Tina Sievertsen.
Land og Fritids Høstdag er fra kl. 9 til 15.

Modeshow om mandagen

Lokaludvalget af Kræftens Bekæmpelse i Sundeved er i øvrigt på banen igen mandag den 5. oktober kl. 19, hvor der inviteres til stort modeshow i Forsamlingsgården i Vester Sottrup, hvor en række af butikker vil vise deres efterårs- og vinterkollektioner frem.
Aftenens konferencier er viceborgmester Aase Nyegaard, der også er ambassadør for Kræftens Bekæmpelse i Sønderborg kommune.
I alt er der plads til 150 deltagere, og i skrivende stund er der kun få billetter tilbage hos blandt andre Anne Hansen på tlf. 2493 2537. De koster 125 kroner stykket og er inklusive en let anretning.

Publiceret 28 September 2015 09:00