Charlotte Norholt er en af de tre solister der spiller ved Brages

Charlotte Norholt er en af de tre solister der spiller ved Brages

Jubilæumskoncert med lokale stjerner

Tre solister med rødder i Randers, der alle har skabt sig en national og international karriere, kan man opleve i Værkets koncertsal søndag 4. oktober. Koncerten er arrangeret af kammermusikforeningen Brage i Randers i anledning af Værkets 25 års jubilæum

De tre musikere er Charlotte Norholt, fløjte, Susanja Nielsen, violin og bratsch, samt Stefan Baur, saxofon. De medbringer hver deres pianist.
Charlotte Norholt, der af den internationale presse er blevet kaldt ”fløjtens urstemme”, har tidligere været solofløjtenist i Aarhus Symfoniorkester og er nu ansat i Ensemble MidtVest. Hun spiller Prokofievs fløjtesonate opus 94 og Schuberts variationer over ”Trockne Blumen” fra ”Die schöne Müllerin”. Charlotte Norholt akkompagneres af pianist Martin Qvist Hansen.
Violinist Susanja Nielsen har optrådt som solist med orkestre i Danmark, Sverige, Tyskland og USA. Hun spiller både violin og bratsch i kammerensembler i Europa og som solist. Ved jubilæumskoncerten på Værket spiller hun Schumanns ”Märchen Bilder” på bratsch og Brahms’ sonate nr. 3 på violin. Med sig har Susanja Nielsen Yasuko Takahashi på klaver. 
Stefan Baur er en af Danmarks mest fremtrædende saxofonister i både det klassiske og nyere repertoire. Han står bag forestillingen?"The Fool - en avantgarde cabaret", der spiller på Det Kongelige Teater i april 2016. Ved koncerten i Randers 4. oktober spiller Stefan Baur ”Oblivion” af Astor Piazzolla og ”Gate” af Graham Fitkin. Med sig har han Tanja Zapolski på klaver. 
Koncerten starter kl. 15.

Publiceret 28 September 2015 13:22