Kåring af Årets Unge Erhvervsleder Randers 2015

Der er nu indstillet kandidater i JCI Randers konkurrencen, Årets Unge Erhvervsleder 2015 og et felt er udvalgt af det kompetente dommerpanel. Top tre som vil være til stedet til kåringen 6. oktober kl. 18.45-21.00 på det gamle rådhus i Randers
 
På aftenen vil Borgmester, Claus Omann Jensen, vil holde åbningstalen og Anders Drejer, Professor ved Instiut for Økonomi og Ledelse, Aalborg Universitet - én af landets mest efterspurgte foredragsholder inden for sit felt, vil løfter sløret for hvad en god leder i 2015 skal kunne i han indlæg.
”Årets unge erhvervsleder” er en konkurrence om jagten på den komplette leder mellem 18-40 år, som gør noget godt for sig selv, andre og samfundet omkring os.
Kåringen af ”Årets Unge Erhvervsleder” er allerede en årlig begivenhed i storbyer som Århus, Aalborg, Horsens og København. I 2013 kårede Randers ”Årets Unge Erhvervsleder” for første gang. 
Alle har mulighed for at komme på aftenen, og høre mere om de tre kandidater, samt overvære kåringen og lykkeønske vinderen. Det er ganske gratis, dog skal man tilmelde sig på følgende hjemmeside: https://jciranders.nemtilmeld.dk/26/

JCI Danmark - Vi udvikler fremtidens ledere

JCI Danmark er en succesrig netværksorganisation for personlig lederudvikling. Vi giver fremtidens ledere mulighed for at udvikle de lederevner, det fællesskab, den sociale ansvarlighed og de forretningsmæssige muligheder, der er nødvendige for at skabe positive forandringer. JCI er partipolitisk uafhængig og religiøst neutral. JCI Danmarks medlemmer kan, vil og gør endnu mere i dag end i går.

Publiceret 28 September 2015 13:30