(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Mand gik totalt amok i Valløby

KØGE: Politiet fik søndag aften kort før kl. 22.00 en henvendelse fra en skræmt kvinde, der havde forsøgt at tale en ophidset mand til ro i butikken på en tankstation på Kirkehøjen i Valløby.
Han var tilsyneladende sur på en anden kvinde og et barn. Anmelderens indblanding ophidsede manden endnu mere, så han greb en flaske spiritus og løb efter kvinden ud på forpladsen.
Her slog den ophidsede mand flere med spiritusflasken ned i forruden på kvindens bil med skade til følge.
Butiksdøren blev låst af, men den ophidsede mand slog ruden i døren i stykker og gik truende ind i butikslokalet, hvor han pludselig truede dem med to store knive.
Inden politiets ankomst til stedet var den truende mand gået uden for butikken, således at politiet udramatisk kunne anholde manden, der var en 48-årig mand fra Køge.
Han var i besiddelse af en kokkekniv og en brødkniv, som han havde truet andre med, og som han selv havde skåret sig på under sin "fægten" med kniven over for andre tilstedeværende.
Den anholdte blev indledningsvist bragt til skadestuen til behandling for mindre snitsår og herefter anbragt i politiets detention. Ingen ud over den anholdte selv kom til skade ved hændelsen.
Politiet vil sigte ham for trusler på livet over de tilstedeværende på grund af knivene, for hærværk mod anmelderens bil samt butiksdøren samt for overtrædelse af våbenloven.
Politiets jurister vil efterfølgende afgøre, om manden skal fremstilles i grundlovsforhør eller løslades.
pm

Publiceret 28 September 2015 12:00