Alexandra og prinserne Nikolai og Fleix fik lov at se en grib på allernærmeste hold

Alexandra og prinserne Nikolai og Fleix fik lov at se en grib på allernærmeste hold

Prinserne med mor i Danmarksparken

Lørdag var de to prinser Nikolai og Felix med deres mor Grevinde Alexandra en tur i regnskoven hvor der denne dag var fokus på diversiteten i den danske natur, og selvom følget var en time for sent på den ifølge regnskovens tidsplan gik besøget som det sk

"Ja der er sket et koks. En misforståelse har gjort at de først har fået at vide, at de skulle komme 11.30", sagde direktøren Henrik Herold.
Da klokken blev 11.30 havde man allerede stået og ventet en time på grevinden og prinserne. Men vejret artede sig fra sin allersmukkeste side og besøget gik helt efter planen.
"Jeg er glad for, at Alexandra tager sine drenge med ved besøget. Vi er jo en familieattraktion og det er skønt at se at hun giver ves viden videre til sine børn også ", sagde Henrik Herold ved besøget.
Dagens overskrift var "Hurra for naturen" og der var fokus på kun det allerbedste naturen kan byde på fra hele landet og ja sågar udlandet da det lokale firma Farm Mountain også var repræsenteret med en stand.
Randers Regnskovs Naturfond har siden den blev stiftet i 2010 været engageret i en række projekter, der bidrager til at bevare den biologiske mangfoldighed, både lokalt og globalt.
Dagen bød på masser af aktiviteter med et spændende og anderledes program, for både børn og voksne. Udover en tur i den vilde regnskov kunne man på dagen også opleve et historisk dyrskue med sjældne danske husdyrracer og et levende marked i DanmarksParken, hvor bæredygtige produkter var omdrejningspunktet.
Der var på scenen i DanmarksParken en minikonference under ledelse af Frank Erichsen (bonderøven). Under overskriften "Min hjertesag" præsenterede Frank Erichsen en række speedtalks om biodiversitet.
Det var første gangGrevinde Alexandra officielt optrådte i sin nye rolle som ambassadør for Randers Regnskovs Naturfond, og hun sætter i samarbejde med Randers Regnskov fokus på vigtigheden af at bevare verdens biodiversitet.
Grevinden har været protektor for Randers Regnskovs siden opstarten i 1996, og tager nu skridtet videre og bliver tættere knyttet til Randers Regnskovs aktive indsats for bevarelse af biodiversitet.
 
Se fotos fra besøget under Fotoserier her på dinavis.dk

null

Publiceret 28 September 2015 11:38