Sidste uges politinoter

Hvad skete der i politikredsen

Påkørsel foran bopæl
En 19-årig mand fra Ølgod kørte tirsdag klokken 15.53 ud foran en 26-årig kvinde på Herningvej. Manden var netop kørt ud fra sin bopæl, da han ramte kvinden fra Sdr. Felding. Der sket kun materiel skade.
Bil gik i stå og blev påkørt
En 24-årig kvinde fra Nr. Nebel blev tirsdag aften påkørt i sin bil på Strandvejen ved Henne. Hun var netop kørt ud fra sin indkørsel, da bilen gik i stå og blev ramt af en 52-årig mandlig bilist fra Esbjerg. Der skete kun materiel skade.
Lamper for 133.500 kr. stjålet
Ni udendørs PH-lamper i kobber er stjålet og en er ødelagt i Rådhusstræde i Varde. Samlet værdi næsten 134000 kr.
Bil på afveje – husk håndbremsen
En bil på Nørregade i Ølgod kom tirsdag formiddag lidt på afveje. Bilen holdt parkeret på tværs af vognbanen. Det viste sig, at bilen selv var trillet ud på vognbanen, fordi håndbremsen ikke var trukket. Patruljen skubbede bilen ind til siden og satte en stor sten under det ene baghjul.
Gravid kvinde tævet i Ølgod
En 38-årig mand tævede søndag aften kl. 21.20 sin gravide kæreste. Kvinden har formentlig brækket næsen. Parret bor sammen på Skovbakken i Ølgod, og der var tale om husspektakler og vold. Politiet har anholdt og indbragt den sigtede mand, og undersøger situationen nærmere.
Blåvand: Stort rambuktyveri hos Coast
Store mængder tøj blev i sidste uge stjålet fra tøjbutikken Coast i Blåvand. Gerningsmændene kastede store betonklodser ind gennem ruden klokken 03.44, hvorefter de stak af med store mængder mærkevaretøj, hovedsageligt jakker, til en værdi af et endnu ukendt beløb. En vaks patrulje anholder dog klokken 06.28 en 16-årig og 20-årig mand fra henholdsvis Valby og Amager, i en bil fyldt med al tøjet.
Alvorlig ulykke nær Varde
Trafikken blev fredag morgen spærret omkring krydset Lundvej - Vardevej - Hulvigvej klokken 07.27.
En 19-årig mandlig bilist fra Ansager overtrådte nemlig sin vigepligt og kørte ud i en varebil, ført af en 52-årig mand fra Ølgod. Den 19-årige havde to 16-årige piger som passagerer i sin bil, da de kørte ud i varebilen. En af pigerne blev alvorligt tilskadekommen og hun blev afhentet af en helikopter. De øvrige tre kvæstede blev bragt til nærliggende sygehuse. Vejene blev spærret efter ulykken.
To køer savnes
En mand fra Puglundvej, Bolhede ved Varde savner to køer. Den ene ko er sort med hvidt hoved, den anden har besætningsnummer 47163 og er en mørkebrun Jersey ko. Du kan kontakte politiet på 114.
Rideudstyr stjålet
En ejendom på Langgade i Kvong blev torsdag eftermiddag udsat for tyveri. Der blev stjålet syv stk. vinterdækkener til heste, tre brune, to sorte, et lilla, et zebra stribet. Tyven stjal også to specielle underlag med initialer KC i farverne sort med sølvkant og en hvid med guldkant.
Henvendelse til politiet på 114.
Tre litauere anholdt
En årvågen sommerhusbeboer i Houstrup var årsag til, at politiet søndag eftermiddag kunne anholde tre litauiske mænd, som politiet mistænker for flere sommerhusindbrud. To af mændene bar en kuffert ind i skoven og blev anholdt mens den tredje kort efter blev fanget af en hundepatrulje.

Publiceret 28 September 2015 10:00