Vinekspert Mogens Hvid (tv.) og købmand Per Jensen (th.) byder igen i år Wikas kunder inden for til stor vinfestival i oktober.(Foto: JCJ)

Vinekspert Mogens Hvid (tv.) og købmand Per Jensen (th.) byder igen i år Wikas kunder inden for til stor vinfestival i oktober.(Foto: JCJ)

Wika står klar med årets vinfestival

Meny Wika Center har åbnet billetsalget til sin vinfestival, som hvert år tiltrækker tæt på 1000 gæster til forretningen på Gymnasievej.

Af
Martin Rasmussen

Wika Fødevarecenter i Køge fik nyt kædenavn tidligere på året, da Menykæden blev lanceret, men traditionerne fra "gamle dage" fortsætter uændret i forretningen, som blandt andet er kendt for sin populære vinfestival.
Også i år inviterer Meny Wika Center derfor sine kunder inden for til vinfestival. Det er 15. gang, den finder sted, og vanen tro er den delt over fire aftener for at sikre god plads til alle gæster.
Der er flere end 100 vine på programmet, og går det som det plejer, vil tæt på 1000 gæster deltage i begivenheden i løbet af dagene fra den 19. til den 22. oktober, hvor vinfestivalen finder sted.
Gæsterne til smagningen kommer traditionelt fra et stort opland, og alle har fine muligheder for at planlægge aftenen, for med billetten udleveres et omfattende katalog med en kort beskrivelse af samtlige aftenens vine.
- Mange vælger en række vine hjemmefra, som de gerne vil smage i løbet af aftenen, men der er også vine, der bliver populære i løbet af aftenen og bliver anbefalet på kryds og tværs, fortæller Wikas vinekspert Mogens Hvid.
Det nye Meny-koncept er i øvrigt også blevet godt modtaget hos Wika, fortæller købmand Per Jensen.
- Det nye koncept er landet godt hos kunderne, men det ligger jo også tæt på Wikas gamle koncept, siger han med henvisning til, at Wika altid har været stærke på friske fødevarer.
Billetter til vinfestivalen kan både købes online og i forretningens kiosk. Forsalget er gået i gang, og man skal formentlig være hurtig for at sikre sig billetter, idet torsdagen allerede er tæt på udsolgt.
Billetprisen er 125 kroner, og gæsterne får udover en vinoplevelse også en lækker anretning fra forretningens delikatesseafdeling med i prisen.

Publiceret 28 September 2015 07:00