Gennembrud:

Unge Patrik vandt på Silverstone

Omgivelserne var iorden da Patrik Matthiesen tog det store spring op på podiets øverste trin

Af
pra

I årets 18. løb kom det den 17 årige Patrik Matthiesen har arbejdet så hårdt for i mere end 18 måneder, sejren.
Efter i går at være blevet placeret på 7. pladsen under tidtagningen, viste han -med sin konstante kørsel og tålmodighed - at han hører til øjeblikkets top af 'Kick Start Ginetta Junior' serien.
I weekendens første heat sled han sig til 5. plads hvilket også var start placeringen for søndagens heat.
"Jeg bryder mig ikke specilet om Silverstone National da der kun er fire sving - altså ingen tekniske sværdheder - men hvis jeg vil det her kan jeg jo ikke selv vælge hvilke baner der skal køres på, så jeg har virkelig arbejdet både på banen og med data'ene for at få det hele til at lykkedes," fortæller Patrik Matthiesen.
I dagens heat får den unge sønderjyde også en drømme start og er efter 2 omgange på 3. pladsen, og tager føringen på 3. omgang og øgede derefter afstanden til sine konkurrenter omgang efter omgang.
"Det er stort for mig dette her, jeg ligger nu til en samlet placering i top 5, og fører samtidig Rookie mesterskabet med 32 point ned til nummer 2, så det er om at bevare koncentrationen til årets sidste løb om 14 dage," siger Patrik.
14 dage er hvad der er tilbage af sæson 2015, og sidste afdeling køres på Brands Hatch GP som igen er en af de gamle engelske Formel 1 baner, som Patrik har stiftet bekendtskab i løbet af de sidste 10 måneder.
Men fordi Ginetta Junior Serien for 2015 er ved at nå i mål, fortsætter det hårde arbejde mod næste mål:
"Jeg har efter sommerferien fået mange positive tilkendegivelser og tilbud, og der arbejdes i øjeblikket med lidt mere konkret som forhåbentlig kan afsløres i løbet af efteråret," slutter en glad Patrik Matthiesen.
 

Publiceret 28 September 2015 06:00