Politi søger vidner til tre indbrud:

Kan være begået af samme gerningsmænd

Af
Natalie Stratigos

Natten til mandag den 28. september klokken 1.03 smadrede ukendte gerningsmænd en rude i en kiosk på Christian 4 Vej i Kolding. Det vides endnu ikke, hvad der er stjålet, men vidner hørte en scooter køre fra stedet omkring gerningstidspunktet.
 
Senere, klokken 3.12, var ukendte gerningsmænd på spil på Vejlevej, hvor en rude i en kiosk også blev knust med en sten. Tyvene smuttede fra stedet med cigaretter og kontanter. Vidner observerede fire unge mennesker omkring gerningsstedet og hørte ligeledes en scooter i området. Det fortæller Carsten Vester fra Kolding Lokalpoliti.
 
Begge episoder minder om et andet indbrud begået i et cafeteria på Tvedvej søndag den 27. september klokken 23.43. Her var ruden også blevet knust med en sten, og vidner hørte en scooter køre fra stedet i en ukendt retning. Der er endnu intet overblik over, hvad der er blevet stjålet.
 
"Vi har tre indbrud, hvor vidner har hørt en scooter køre fra stedet. Der kan være tale om samme gerningsmænd, så vi vil meget gerne i kontakt med vidner, der har været omkring de tre gerningssteder på tidspunkterne," lyder det fra Carsten Vester.

Publiceret 28 September 2015 09:15