Sport:

Golfdamer dystede i Sønderborg

Dameklubben i Sønderborg Golfklub har i år taget initiativ til en golfmatch for damer fra andre sydjyske golfklubber og den 25. september blev finalen afviklet på golfbanen i Sønderborg golfklub som en stablefordturnering i efterårets flotte vejr. Deltagerne kom fra Tønder, Royal Oak i Jels, Aabenraa, Toftlund, Benniksgaard og Sønderborg golfklubber.
Finalen blev afviklet i 3 rækker og vinderne blev i A-rækken 1. Grethe Thordsen, Sønderborg 2. Birthe Jacobsen, Tønder og 3. Lene Brink fra Toftlund. I B-rækken blev resultatet 1. Hanne Bryld, Sønderborg, 2. Tove Hansen, Tønder og 3. Solveig Frost, Benniksgaard. I C-rækken vandt Hilda Pedersen, Sønderborg, nr. 2 blev Ulla Holm Krag, Aabenraa og 3. Mona Jæger, Benniksgaard.
Matchens formål er at øge kendskabet til hinandens klubber og udvikle sociale relationer i en hyggelig og sjov atmosfære. Ved turneringen i Sønderborg var der derfor også mulighed for at deltage i en chippekonkurrence inspireret af, at Thomas Bjørn som barn chippede op i sine forældres fuglebad. Fuglebadet var dog erstattet af et soppebassin. Suveræn vinder blev Susanne Bossen fra Tønder med 3 bolde i bassinet af 3 mulige.
Alle deltagere havde i foråret kvalificeret sig til finalen i egen klub ved at spille bedst 3 af 4 mulige datoer. I 2016 vil der igen være kvalifikation i egen klub og finalen vil blive afviklet i Royal Oak golfklub i Jels.

Publiceret 28 September 2015 11:05