Ambulancerne kommer fortsat til tiden

Nye opdaterede responstider for regionens ambulancer er frigivet. Ambulancerne i Sønderjylland kommer lidt senere end før - men fortsat indenfor rammerne.

Der er nu gået fire uger siden BIOS Ambulance Services og Responce A/S overtog ambulancekørslen i Region Syddanmark, og her er de opdaterede responstider for de første 22 dage.

Den samlede responstid for regionen er 8,6 minutter og ligger dermed en smule over responstiden for de tre foregående måneder (mellem 12 sek. og 18 sek. længere responstid i gennemsnit).
I Sønderjylland og på Fyn er responstiden steget. I Sønderjylland er responstiden steget fra i august at have været 9 minutter til nu at være 9,8 minutter. Men det holder sig lige netop indenfor de rammer, som Regionen har udstukket. Målet er nemlig en responstid på netop 9,8 minutter.
 
Ser man på Regionsrådets besluttede serviceniveau for responstiden gælder, at serviceniveauet er opfyldt i Sønderjylland og i Trekantsområdet. I Sydvestjylland ligger responstiden en anelse over (i gennemsnit 6 sek.) og på Fyn ligger responstiden i gennemsnit et halvt minut over.

null

Publiceret 29 September 2015 09:15