Vurderingseksperterne fra Lauritz.com var mødt frem for at kigge på Hvidovre Borgernes gamle ting og sætte en pris på det.

Vurderingseksperterne fra Lauritz.com var mødt frem for at kigge på Hvidovre Borgernes gamle ting og sætte en pris på det.

Borgernes skatte blev vurderet

- Det blev en stor succes med vores arrangement lørdag eftermiddag, hvor vi havde indbudt til vurderingsdag på Risbjerggård i samarbejde med Auktionshuset Lauritz.com, udtaler formanden for Frivillige Ældre i Hvidovre, Peter Lougart.

I den sidste halve time før åbning voksede køen støt og ved åbningen blev der uddelt mødenumre til de første ca. 50 fremmødte. Hvidovreborgerne havde medbragt alverdens ting og sager som smykker, malerier, keramik, glas og en stor del spændende finurligheder - der var sågar enkelte større møbler. Da der også efterfølgende dukkede flere interesserede op, endte vi med at runde 100 besøgende og der blev nok vurderet over 500 effekter. - To specialister fra Lauritz.com gjorde deres bedste gennem 4 timer og de var trætte, da vi lukkede. Gæster der mødte frem med enkelte ting, som måske ikke lige var deres stærkeste side, blev serviceret med navne og telefonnumre til kolleger, de kunne kontakte, ligesom der blev truffet aftaler om fremmøde i Herlev-afdelingen med henblik på indlevering til auktion.

Publiceret 29 September 2015 08:00