Freddy Wulff fortæller om sit job som storvildtjæger blandt andet i New Zealand på Graceland Randers

Freddy Wulff fortæller om sit job som storvildtjæger blandt andet i New Zealand på Graceland Randers

En storvildtjæger fortæller

”Forestil dig at blive betalt for at jage kronhjort, gemse, den himaylaiske Tahr, vildsvin, vilde tyrer og vilde geder. Og forestil dig at det til og med er  i et land, der i dag nok er verdens  sidste, frie og  mest fantastiske jagt-paradis: New Zealand
 
Sådan indleder storvildtjægeren Freddy Wullff fortællingen om sit foredrag på Graceland Randers tirsdag 6. oktober.
Han vil i sit foredrag komme ind på betydningen af storvildtjagt. Storvildt-jagt er en form for naturbeskyttelse. Den bakkes op af selv de mest rabiate, uvidende ”tree-huggers”. Fordi det hjælper den naturlige, sjældne fauna, fortæller han.
Jagten er totalt fri på de store pattedyr. Ingen fredninger, ingen restriktioner, ingen tilladelser nødvendige.
"Efter et år som ”kød-jæger”, hvor jeg lærte at jage for at overleve, skød kronvildt og bar det ud og solgte det, blev jeg tilbudt et job af det new zealandske skovvæsen: Gå ind i de dybe skove, skyd så meget du kan. Mod betaling. Det var enhver jægers ultimate drøm. At jage hver dag", fortæller han.
"Kontrakterne med skovvæsenet var på seks måneder. I nogle dale var der hytter, i andre byggede du dem selv  på dine uafbrudte vandringer: Af lidt plastik og skind.  Eller sov under et klippefremspring eller i et stort hult træ".
Foredraget starter kl. 19.30 og der tages entré.

Publiceret 29 September 2015 10:00