Far til Fire, De Niro og en vanvittig gåtur

Så blænder Atlas Biograferne i Rødovre Centrum igen op for nogle danmarkspremierer.

På torsdag den 1. oktober  er Far til Fires vilde ferie på plakaten. Familien holder ferie ved Vadehavet, men et luksuriøst nabohus tiltrækker sig familiens opmærksomhed. Da Far bliver beskyldt for indbrud i huset, må familien træde til. De prøver at finde de rigtige tyve, men forgæves. Samtidig kommer Far til at se mere og mere suspekt ud, og pludselig er hele øen overbevist om, at han er skyldig, og de vil have familien væk fra øen. I en storstilet aktion lykkes det familien at stoppe tyvene. Men da skurkene flygter ud i det farlige Vadehav, er Lille Per den eneste, der kan redde deres liv.

“Praktikanten”

Der er ligeledes danmarkspremiere på torsdag den 1. oktober på filmen Praktikanten. Her spiller Robert De Niro den 70-årige enkemand, Ben Whittaker, som er gået på pension. Men livet som pensionist er ikke helt, som han havde håbet. I et forsøg på at komme tilbage på arbejdsmarkedet, bliver han senior praktikant hos et smart online mode site, som drives af den benhårde og stressede chef Jules Ostin, der spilles af Anne Hathaway. På trods deres forskelligheder, viser det sig, at begge parter kan lære meget af hinanden. Og måske er de hver især den person, den anden stod og manglede?”

“The walk”

Der er tolv personer som har gået på månen, men der er kun én, der nogensinde har - og nogensinde vil komme til det - gået mellem det enorme tomrum på World Trade Center tårnene. Manden er Phillip Petit, som med vejledning fra sin mentor Papa Rudy og hjælp fra en ufattelig skare af internationale hjælpere overvandt besværligheder, svigt, splid og lige-ved-og-næsten situationer for at kunne undfange og udføre denne vanvittige plan.Man kan se denne fantastiske dåd fra på torsdag den 1. oktober.

Publiceret 29 September 2015 08:00