Der blev kæmpet heroisk af HIF’s spillere i begge ender af Dansborghallen. Her er det fra venstre Aske Jørgensen, Peter Dregild og Mark Achilles, der tager fat.

Der blev kæmpet heroisk af HIF’s spillere i begge ender af Dansborghallen. Her er det fra venstre Aske Jørgensen, Peter Dregild og Mark Achilles, der tager fat.

Herrerne vendte en umulig situation

HIF's håndboldherrer var bagud 1-7 til storfavoritterne fra Stadion men vandt med en

HÅNDBOLD: Stadion er normalt ikke et hold, man skal måle sig med. De ligger altid med i toppen og er et elevatorhold mellem 1. division og 2. division. De indledte også uhyre stærkt mod et famlende HIF-mandskab, der stadig er forholdsvis nyt i forhold til sidste sæson. Men det blev en smal 16-15 sejr til HIF efter et fantastisk come-back.

Efter et kvarters spil var HIF bagud 1-7, og det tegnede meget tungt. Patrick Nielsen var ene om at finde vejen til mål, da han scorede de to første Hvidovremål, men stille og roligt fik HIF slidt sig tilbage i kampen. Sebastian Gundersen trådte til og scorede et par afgørende mål, og så var Mikkel Leth sikkerheden selv på straffekastene. Fire ud af fire er godkendt. Efter 8-9 ved pausen begyndte Ken Berkowitz så at trække gardinet ned foran målet, og HIF gik fra 8-9 til føring 11-9 efter 10 minutter af 2. halvleg. Her havde Stadion ikke scoret i 15 minutter. I stedet for at holde hovedet koldt stressede Stadion med satsede afslutninger, og så er Ken Berkowitz for dygtig en målmand. Men der blev spænding om det, da et par dommerkendelser ikke gik HIF's vej og med 5 minutter tilbage, stod det 15-15. Her reddede Ken Berkowitz så lige et straffekast, hvor Mikkel Leth i den anden ende iskoldt udnyttede sit forsøg. Der var et par nye ansigter med i truppen. Stærkest stod nok Frederik Nielsen med to mål og et godt overblik og teknisk niveau. Mark Achilles scorede en enkelt gang, og det samme gjorde Aske Jørgensen. ebo@hvidovreavis.dk

Publiceret 29 September 2015 08:00