Borgmester Helle Adelborg og Allan Villadsen klipper i fællesskab åbningsbåndet til Allan Villadsen Ishockey Arena. Til venstre følger Jesper Bønløkke samt Claus Karup Rasmussen til højre, forløbet.

Borgmester Helle Adelborg og Allan Villadsen klipper i fællesskab åbningsbåndet til Allan Villadsen Ishockey Arena. Til venstre følger Jesper Bønløkke samt Claus Karup Rasmussen til højre, forløbet.

Ingen sejr i åbningskampen

Åbningen af "Allan Villadsen Ishockey Arena" gav ikke hjemmesejr - Hvidovre skal på den igen på fredag 

ISHOCKEY: Det blev en meget tæt kamp, da Hvidovre Fighters hjemme tabte 5-4 til Amager Jets. Efter en chokstart, hvor Hvidovre kom bagud med 0-2 indenfor de første 10 minutter, kom der styr på spillet, og med masser af energi og vilje, fik Andreas Silfverberg udlignet. Fighters kom også bagud 2-3 i starten af 2. periode, men igen kom holdet tilbage og fik endda bragt sig foran 4-3, hvor personlige fejl igen blev kostbart for holdet.

Af
ebo@hvidovreavis.dk

Hvidovre var oppe mod et af rækkens tophold, og når man har et forholdsvist ungt mandskab med masser af udviklingspotentiale, kan man forvente udsving gennem 60 minutter. Her er det så, at de mere rutinerede kræfter skal gå forrest, og det lykkedes til dels. Der var lidt for lidt fysik, og Hvidovres spillere var for nemme at stjæle pucken fra og skubbe væk, hvor de så til gengæld havde masser af energi og vilje. Træner Jesper "Bambi" Andersen: - Overordnet set er det rigtig irriterende at tabe, når man hver gang vil vinde ishockeykampe. Vi tabte til et rutineret og godt hold fra Amager, men havde mulighederne for selv at lukke kampen ved 4-3 til os, men her var der ikke snert nok i afslutningerne. Vi spillede generelt med for store udsving gennem hele kampen, hvor vi skal frem til at spille hele kampe stabilt... - Det arbejder vi stenhårdt på til træning, og hen over turneringen, skal vi nok også nå det. Jeg glæder mig over, at vi trods en skidt start, kom tilbage. Vore mål var godt sat op, og der var fart i spillet. Amagers mål var efter personlige fejl, og de skal minimeres. Man kan ikke undgå at begå fejl, men de må helst ikke være så kampafgørende... - Kan vi spille, som vi gjorde i perioden efter 02, er der lys forude. Det er sådan vi skal spille, og det er sådan vi kan spille. På fredag skal det gerne være byttedag, når Herlev gæster os. Vi tabte den første kamp ude mod Herlev 2-3 efter straffeslag i en kamp, som vi førte til sidste sekund. I tiden 59.59 udlignede Herlev vores 2-1 føring, så det var en voldsom bet. Det skal der laves om på fredag aften... - Vi har en ændring til truppen, idet målmand Casper Brokside glider ind i truppen. Han har tidligere spillet i klubben, og han skal øge konkurrencen på målmandsposten. Sund konkurrence løfter alle spillere og dermed holdet...

Publiceret 29 September 2015 08:00