Vinterbadning i Hvidovre Havn.

Vinterbadning i Hvidovre Havn.

Nu inviterer vinterbaderne til sæsonåbning

Alle er velkomne til at prøve en efterårsdukkert og en tur i sauna, når Hvidovre Vinterbadere på torsdag den 1. oktober inviterer til sæsonåbning kl. 17.00. Mødestedet er foran Hvidovre Sejlklub "Suset" klubhus på Hvidovre Havn.

- Vi ved ikke om borgmester Helle Adelborg hopper med i vandet, men hun har lovet at holde sæsonåbningstalen og efterfølgende er alle interesserede velkomne til hoppe i vandet, fortæller Peter Smith fra foreningen Hvidovre Vinterbadere. - Vi samarbejder med "Suset", så vi mødes her og nyder vekselvirkningen mellem det kolde vand og den varme sauna. Vinterbadning er sundt og medlemsskaren er for alle alderstrin.

Hvidovre Søbad!

Peter Smith oplyser, at man arbejder på at etablere egne faciliteter med en miniaturekopi af 1930’ernes Hvidover Søbad i 2016. - Medlemsindtaget holder pause ved de 200, så vi anbefaler at man skynder sig. Mange foretrækker at starte her i efteråret og nyde vandet der gradvist bliver mere koldt og klart. Kom og prøv, det er stærkt vanedannende... Mere om foreningen Hvidovre Vinterbadere på www.hvidovrevinterbadere.dk - m-  

Publiceret 29 September 2015 08:00