Ishockey:

Ny sidste-øjebliks-sejr til SønderjyskE

De danske mestre kan det der med at steppe op når det gælder

Af
Af Peter Rasmussen

Det lignede unægtelig en stille dag på kontoret for de danske ishockeymestre, da holdet mandag serverede sen-aftens underholdning i TV kampen mod piraterne fra Aalborg.
Blot 700 nordjyske sjæle så med, og der var ikke meget larm i dem i kampens første to perioder. Uden på noget tidspunkt at spille prangende, havde de lyseblå fået spillet scoringstavlen op på 3-1.
Men så mente dommerne, at der skulle ske noget. En serie udvisninger, som var meget vanskelige at se på TV, reducerede gæsterne til tre spillere i en længere periode. Dette udnyttede det unge og talentfulde nordjyske mandskab til at udligne stillingen til 3-3 med få minutter igen.
Det fik publikum til at give lyd fra sig, og måske var det præcis det som de lyseblå mestre skulle bruge. Holdet steppede op - og godt hjulpet af et par udvisninger til piraterne - fik de hentet sejren på 5-3 hjem.
Efter kampen var træner Dan Ceman kun delvist tilfreds. Han synes stadig, at holdet leder efter at kunne spille pres i 60 minutter, men kan glæde sig over at alle kampe er blevet vundet. 

null

Publiceret 29 September 2015 07:00