Folkene hos Lokalavisen Haderslev er klar til at gøre lørdagen særlig lyserød.

Folkene hos Lokalavisen Haderslev er klar til at gøre lørdagen særlig lyserød.

Lyserød Lørdag:

Gør en god handel og støt en vigtig sag

Landet over laver Lokalavisen masser af lyserøde aktiviteter - også i Haderslev

Af
Af Peter Rasmussen

Lokalavisen er - landet over - officiel mediepartner for Kræftens Bekæmpelse omkring Lyserød Lørdag. Det betyder en masse aktiviteter, som har til formål at skrabe penge sammen til kampen imod kræft - og sætte fokus på sygdommen og de ting man kan gøre for at undgå at blive ramt.
Bedst er det naturligvis, hvis alle får noget ud af det. Og her i Haderslev og Vojens samler Lokalavisen ind sammen med en lang række butikker. Det sker på den måde, at en andel af de penge, som butikkerne markedsfører sig for, går til Kræftens Bekæmpelse - og ugens avis rummer en masse historier om sygdommen.
Disse butikker er med i kampagnen: Bandagist-Centret , Aaskov, Brille Centeret i Vojens, Skoringen Haderslev, Solo i Haderslev, Haderslev Hjorteapotek, Profil Optik Vojens, Hudpleje klinikken Haderslev, Løve Apoteket i Haderslev, Garnache i Haderslev, Change i Haderslev, Mix & Wilds i Vojens, Nielsens Bageri i Vojens, Nybolig Vojens, Sko- og Tøhhuset i Vojens, Vojens Boghandel, Inspiration i Haderslev, Profil Optik i Haderslev og Tasken i Haderslev.
 

Publiceret 29 September 2015 13:00