Vild morgen:

Mand skubbede til betjente og hjalp anholdt med at stikke af

Af
Af: Jørgen Flindt

Meget tidligt lørdag morgen var der mere end godt gang i Kedelsmedgangen i Kolding. En flok unge mænd var åbenbart yderst utilfredse med politiets tilstedeværelse.
En 22-årig mand fra Kolding startede med at kalde patruljen for 'fucking pansere'. Det blev han så sigtet for, men kvitterede det med at kalde betjentene 'pansersvin'.
Derfor skulle han så anholdes og tages med på stationen, men det mente en anden lokal 25-årig mand, at det ikke skulle ske, så han skubbede til betjentene. I det tumult, der opstod, stikkede den første 25-årige af.
Dermed er begge de to 25-årige mænd nu inde i anden fase af overtrædelser. Ham, der skubbede betjentene, er nu anholdt og sigtet for at befri en anholdt, mens ham der stikkede af, kan, når han findes, se frem til en sigtelse på at flygte fra en anholdelse.
Strafferammen for de overtrædelse går fra en bøde og op til to års fængsel.
I øvrigt var en 29-årig lokal mand ligeledes få minutter forinden blevet sigtet for at råbe pansersvin efter nogle betjente. Han blev sigtet, og det skete på fredelig vis.
En halv time forinden havde politiet ligeledes været forbi Jernbanegade, hvor en 18-årig mand havde råbt 'fucking idioter' til de forbipasserende.
Det oplyser Sydøstjyllands Politi.
 
 

null

Publiceret 31 October 2015 10:32