Anne Liv Langballe. (Privatfoto).

Anne Liv Langballe. (Privatfoto).

Købersmægler.dk rykker ind i Køge

Af
Per Møller

BOLIGRÅDGIVNING: Boligpriserne har gennem de seneste 12 måneder mange steder taget et kraftigt spring opad.
- Men, der er stor forskel på, hvor i landet stigningerne er størst, og specielt forstæderne til København er lige nu spændende, mener partner og rådgiver i Købersmægler.dk, Lennart Christensen.
Specielt skal man bemærke, hvor kraftig en stigning der er sket i Køge. Fra november 2014 er priserne på lejligheder steget 49 procent.
Tallene, der stammer fra boligmarkedsstatikkerne viser, at det er værd at kigge sig for, når der købes bolig. For på trods af at der i hele landet har været en markant samlet stigning i kvadratmeterpriserne, så er der områder – selv i hovedstaden – hvor priserne er faldet. Det gælder eksempelvis i Glostrup, hvor ejerlejlighederne har mistet 2,5 % i handelsværdi på et år.
Købersmægler.dk rykker nu ind i Køge. Det bliver Anne Liv Langballe og Nadia Andersen der vil sidde på Købersmægler.dk's Køge-område.
De starter officielt på mandag den 2. november. Men den ene er tyvstartet allerede.
Anne Liv Langballe er ansat som "Ansvarlig for sagsbehandling" og Nadia Andersen er ansat som "Købermægler" med fokus på sydvest for København. De har begge base i Køge, selvom Købersmægler.dk ikke har et kontor der – virksomheden kører uden kontorer - så det er fordi de begge bor i Køge. Nadia Andersen er dog lige nu i gang med at flytte til Køge sammen med kæresten. Han kommer fra Køge og ville gerne “hjem”.
Baggrunden er et øget fokus fra Købersmægler.dk's side på boligmarkedet sydvest for København og med et særligt fokus på Køge, er, at Købersmægler.dk tror meget på det stigende boligmarked der og en stigende interesse for at flytte til Køge-området i de år der kommer – ikke mindst takket være den fantastiske udvikling byen og dens opland er i gang med.
Læs bl.a. mere på www.markedsindeks.boligsiden.dk/koege/region-hovedstaden/ejerlejligheder.

Nadia Andersen. (Privatfoto).

Nadia Andersen. (Privatfoto).

Publiceret 01 November 2015 10:00