Arne Nielsson deltager i JCI prisuddeling med et foredrag.

Arne Nielsson deltager i JCI prisuddeling med et foredrag.

Nu kåres årets erhvervsinitiativ

En ny erhvervspris i Sønderborg kommune er klar til uddeling. Det er 'Årets Erhvervsinitiativ 2015'

Prisen 'Årets Erhvervsinitiativ 2015' skal sætte fokus på og synliggøre små og mellemstore virksomheder i Sønderborg Kommune. Med den nye erhvervspris ønsker den lokale Junior Chamber International afdeling (JCI) at udbrede kendskabet til erhvervslivet i Sønderborg Kommune.
I samarbejde med Sønderborg Vækstråd har JCI Sønderborg defineret tre værdier: Rummelighed, bæredygtighed og fightervilje, der kendetegner de mange specialiserede virksomheder i Sønderborg kommune, og som netop er de kriterier, der bedømmes efter, når en udvalgt jury mødes ultimo oktober for at udvælge prismodtageren.

Tre værdier

”De 3 værdier går i tråd med JCI Danmarks mission. JCI skaber udviklingsmuligheder for den enkelte, der har ambitioner, og som stræber efter personlig og faglig udvikling. Ved at være en del af JCI Sønderborg får man netop ledelsestræning, som man kan bruge i det professionelle virke. I JCI er der er plads til alle uanset profession," siger Carina Pedersen, formand for JCI Sønderborg. Til daglig er hun adjunkt og innovationskoordinator på Det Blå Gymnasium i Sønderborg
"Vi laver ikke noget, hvor der ikke er tænkt bæredygtighed ind for den enkelte eller for afdelingen. Og i forhold til fightervilje, så er vi en afdeling, der kæmper for det, vi tror på. Med den nye erhvervspris ønsker JCI Sønderborg at synliggøre de mange initiativer og spændende profiler, vi har ude i de små og mellemstore virksomheder. Det er vigtigt, at vi løfter i flok for at fortælle, hvad Sønderborg kan. Vi er meget glade for, at erhvervslivet bakker op om prisen. Vi har bl.a. opbakning fra Broager Sparekasse, Jyske Bank, Delfi Electronics og Langenberg Grafisk,” fortæller hun.

Arne Nielsson er med

I forbindelse med kåringen vil Arne Nielsson, den 10-dobbelte verdensmester og olympiske sølvvinder i kanoroning, holde erhvervsforedraget ”Viljen til Sejr”. Arne er ikke kun kendt for kanoroning og sine bøger, men er også flere gange blevet kåret som Årets Inspirator foran de øvrige deltagere i et stærkt felt med Chris McDonald, Ulrik Wilbek, Lars Mogensen og Gunnar Ørskov.
Arrangementet afholdes den 5. november fra kl. 14-16 på EUC Syd i Sønderborg, hvor unge kokketalenter vil byde på et let traktement i form af kaffe og kage.
Mere info om eventen og køb af billetter: erhvervsinitiativ.dk.

Publiceret 01 November 2015 07:00