Kristian Andersen (i midten) gav HB Køge en drømmestart men det var ikke nok mod Vejle der vandt 3-1. (Foto: JCJ).

Kristian Andersen (i midten) gav HB Køge en drømmestart men det var ikke nok mod Vejle der vandt 3-1. (Foto: JCJ).

To kludemål kostede HB Køge dyrt

FODBOLD: For en måned siden løb HB Køge af med sejren på 1-0 mod Vejle på Vejle Stadion. Søndag eftermiddag mødtes de to klubber igen samme sted - takket være den geniale turneringsform som heldigvis laves om fra næste sæson - og igen kunne det efter syv minutters spil ligne en ny østsjællandsk triumf.
Men Vejle kom sig hurtigt over HB Køges gode start og blot to minutter efter at Kristian Andersne havde bragt gæsterne på 1-0 udlignede ende Thomas Mikkelsen for Vejle da hans skud blev rettet af og snød HB Køges reservekeeper Frederik Hansen.
Hjemmeholdet var spildominerende den resterende del af halvlegen, og kort før pausen bragte Simon Nagel Vejle på 2-1 på et flot skud der ikke levnede Frederik Hansen nogen chance.
Målet fik HB Køge frem på banen efter pausen og holdet fik udlignet men målet blev underkendt for off-side.
Kampen blev definitivt afgjort et kvarter efter pausen, da Frederik Hansen sendte bolden i eget net efter hjørnespark.
3-1 holdt kampen ud - og for femte gang i træk måtte HB Køge gå fra banen med nederlag. Faktisk det syvende nederlag de seneste ni kampe (inkl. pokalkampen mod Brøndby IF). I de ni kampe er det blot lykkedes HB Køge at score tre (3) mål.
Det skal der ganske enkelt ændres på - og meget hurtigt. Med nederlaget til Vejle er holdet tredjesidst  - kun med FC Roskilde og FC Vestsjælland under sig.
Gudskelov for HB Køge fortsætter FC Vestsjælland med at tabe - og er fortsat syv points efter HB Køge der ikke har noget nemt program foran sig de kommende uger. FC Fredericia hjemme, Skive IK ude og Vendsyssel FF hjemme....
pm

Publiceret 01 November 2015 19:15