Filialdirektør Lars Friis fra Frøs overrækker diplom og check på 5.000 til Hans Dahl.

Filialdirektør Lars Friis fra Frøs overrækker diplom og check på 5.000 til Hans Dahl.

Hæder:

Fornem pris til Hans Dahl

Hans Dahl, formand for Haderslev Tri2000, modtog Frøs Lederpris for sit store arbejde

Af
Peter Rasmussen

Frøs overraskede den 26. oktober Hans Dahl ved bassinet i Hjortebrohallen. Medlemmer af bestyrelsen var til stede og 35-40 aktive triatleter måtte midt under svømmetræningen op ad bassinet for at hylde deres formand, da Frøs Lederpris 2015 blev overrakt.
Hans Dahl er om nogen den person der har været med til at sætte Haderslev Tri 2000 på landkortet. Fra at være en lille beskeden forening er den nu vokset til over 150 medlemmer. Der er tilbud til hele familien, lige fra børn til motionisterne og den absolutte elite, med Henrik Hyldelund i spidsen, jo foreningen favner bredt og har således plads til alle. Hans er primus motor til det store nye event ORIGINAL i Haderslev og med nytænkning er han også manden bag et af Danmarks største Triatlon stævner, der nu afholdes i Haderslev bymidte. Over alt er der stor respekt om hans store frivillige arbejde.
”Det er en stor glæde at uddele Frøs Lederpris. Hans Dahl har vist, at en stor og frivillig indsats og ikke mindst modet og energien til at ”prøve nyt” virkelig betyder noget for vort lokalområde – vi ønsker ham et stort og velfortjent tillykke,” sagde filialdirektør Lars Friis ved overrækkelsen.
Ud over indstillingen på Hans Dahl var der 14 gode og velbegrundede indstillinger på foreningsfolk.

Publiceret 01 November 2015 09:45