Få skruet nummerpladen fast - Gratis - Hos Volkswagen og Sokda i Køge. (Privatfoto).

Få skruet nummerpladen fast - Gratis - Hos Volkswagen og Sokda i Køge. (Privatfoto).

Undgå bøde:

Så skruet nummerpladen fast

 
NUMMERPLADER: Fra søndag den 15. november risikerer bilister, som ikke har fået fastmonteret nummerplader efter nye regler, en bøde på 1.000 kr. Alligevel oplever Volkswagen og Škoda Køge, Tangmosevej 110 i Køge at mange i byen ikke kender til de nye regler og således risikerer bødeforlæg.
Derfor tilbyder forretningen nu, at alle VW, Škoda og Audi-ejere i Køge kan få fastmonteret bilens nummerplader uden beregning.
Nummerpladetyveri er et stadigt stigende problem, hvorfor det fra og med den 15. november bliver lovpligtigt, at bilens nummerplader skal være skruet fast med to skruer eller bolte. Hvis man efter skæringsdatoen ikke lever op til de nye lovkrav, kan man som bilejer ifølge FDM risikere bødestraf i størrelsesordenen 1.000 kr., ligesom ens bil kun vil blive betinget godkendt ved syn.
Men mange bilister i Køge er ikke klar over de nye regler og har derfor heller ikke fået fastmonteret nummerpladerne. Volkswagen og Škoda Køge har derfor besluttet sig for at komme bilisterne til undsætning ved at informere alle om problemstillingen og tilbyde VW-ejere gratis fastmontering af nummerplader, så man ikke risikerer at bryde loven.
- Kører man fra den 15. november rundt med nummerplader, der blot sidder fast med chip i en ramme, så bryder man faktisk loven. Problemet er, at de færreste kender til de nye regler og derfor ikke får gjort noget ved deres nummerplader. Derfor har vi besluttet os for at hjælpe bilisterne i Køge ved at gøre opmærksomme på reglerne og fastmontere VW, Škoda og Audi-nummerplader gratis, siger Jens Nielsen, filial- og servicechef hos Volkswagen og Škoda Køge.
- Fastmonteringen af nummerpladerne sker ved, at vi fjerner nummerpladen fra bilen og den sorte klikramme. Under nummerpladen er der allerede huller, der netop er beregnet til fastgørelse. Herefter borer vi gennem nummerpladen og skruer nummerpladen fast. Til sidst sætter vi plastikhætter på skruerne, som har samme farve som nummerpladen, forklarer Jens Nielsen.
Hvis man vil overholde de nye lovkrav, men mangler udstyr og fingerfærdighed til at montere nummerpladerne lovpligtigt, skal man således blot kontakte Volkswagen og Škoda Køge og bestille tid til monteringen.
pm

Publiceret 01 November 2015 16:00