Frank Nielsen fra FN VVS Teknik i Lellinge ved Køge, som er en blandt 294 lokale håndværkere, som man via portalen Håndværker.dk kan stemme på til Håndværker.dk Prisen 2015. Blandt alle, der går ind og vurderer en eller flere lokale håndværkere, trækkes der lod om at få udført arbejde for 10.000 kr. (Privatfoto).

Frank Nielsen fra FN VVS Teknik i Lellinge ved Køge, som er en blandt 294 lokale håndværkere, som man via portalen Håndværker.dk kan stemme på til Håndværker.dk Prisen 2015. Blandt alle, der går ind og vurderer en eller flere lokale håndværkere, trækkes der lod om at få udført arbejde for 10.000 kr. (Privatfoto).

Er Danmarks bedste håndværker fra Køge?

KÅRING: Forbrugerne har erfaringerne og er derfor de bedste til at finde Danmarks dygtigste håndværker.
Alle i Køge og resten af landet kan frem til den 15. november anbefale deres lokale håndværkere til Håndværker.dk Prisen 2015 på portalen Håndværker.dk. Det er her, danskerne deler deres erfaringer om håndværkere.
Håndværker.dk Prisen 2015 skal gå til en håndværker, som overholder aftaler, laver et flot stykke arbejde og går en ekstra mil for sine kunder. Måske kommer håndværkeren fra Køge?
- Forbrugerne har erfaringer med håndværkere i hverdagen, og derfor ved de også, hvilke håndværkere der er superdygtige og professionelle, og som de vil anbefale andre at bruge. Håndværker.dk Prisen 2015 skal derfor også uddeles på baggrund af forbrugernes vurderinger, siger Kasper Hvid.
Han er adm. direktør for Håndværker.dk, der sammen med Renault står bag prisen.
Danskerne søger håndværkere via internettet som aldrig før. 40.000
– 50.000 besøgende kigger hver måned efter andres vurderinger og billeder af lokale håndværkere på Håndværker.dk. Her kan den enkelte vurdere 294 håndværkere fra Køge – eller knap 37.000 håndværkervirksomheder på landsplan.
Beboerne i Køge kan lige nu se 127 vurderinger af det arbejde, som deres lokale håndværkere har lavet for andre, herunder også 218 billeder af udført arbejde.

Vurder håndværkere nu

Fra nu og frem til 15. november kan alle gå ind på Håndværker.dk og skrive en anmeldelse af en håndværker, som har udført et stykke arbejde for én.
I dag er der adgang til at vurdere 294 håndværkere i Køge, og hver dag kommer der nye til på forbrugernes opfordring, fordi de hellere vil spørge hele nabolaget frem for bare naboen over hækken. Alle håndværkere kan vurderes af forbrugerne – ikke bare dem, som har betalt for en profil. Det giver troværdighed, som betyder alt, når man som forbruger skal finde en dygtig håndværker, siger Kasper Hvid.

Vind færdigt arbejde

På baggrund af forbrugernes anbefalinger bliver der kåret den dygtigste håndværker i hver region, og regionsvinderne går videre i kampen om at blive Danmarks dygtigste håndværker.
Forbrugerne, der går ind og vurderer en håndværker, deltager i lodtrækningen om håndværkeropgaver for 10.000 kr., og den dygtigste håndværker vinder en helt ny håndværkerbil, Årets Varebil 2015 - en Renault Trafic.
De dygtigste regionale håndværkere bliver kåret fra den 16. til den 20. november, og Danmarks dygtigste håndværker præmieres med Håndværkerprisen 2015 i december.
pm

Publiceret 04 November 2015 17:15