Hvem skal være Årets Æresnisse 2015?

 
Det er en gammel tradition, der holdes i hævd, når Randers Nisserne lørdag 28. november kårer Årets Æresnisse ved et arrangement, der starter inde på ”Det Gamle Rådhus” og senere ude på selve Rådhustorvet
 
Randers Nisserne hedder jo egentlig Blæseorkestret Søndermarken, og faktisk var det orkestrets navnkundige og utrættelige PR-mand Kristian Høgh, der opfandt Randers Nisserne. Han blev nemlig orkestrets PR-mand tilbage i 1975, hvor man manglede penge både til uniformer, instrumenter og undervisningstimer, så gode idéer skulle fødes – og helst hurtigt – og det klarede Kristian Høgh.
Mange forældre, elever og sponsorer har siden spillet i - og trofast bakket op om - Randers Nisserne, som hvert år siden 1975 har været med til at bringe hele Randers i den rette julestemning.
 
Kom med dit forslag
Igen i år kan byens borgere være med til at bestemme, hvem der skal have den fornemme titel ” Årets Æresnisse” og have nissetov om maven og nissehue med broderet årstal for udnævnelsen.
Årets Æresnisse skal som sædvanlig findes blandt de lokale borgere, der har gjort en ekstraordinær indsats for Randers. En der har sat noget i gang. En der har gjort noget for byen. En der har lavet noget for byen. En der har gjort noget for at få folk til Randers, eller en der har bragt Randers på landkortet – ja, grundene kan være mange, og man kan have en helt anden begrundelse.
Med til at gøre Æresnisse-udnævnelsen festlig er, at der er tradition for, at så mange som muligt af de tidligere Æresnisser møder frem iført deres nisseantræk.
Efter udnævnelsen samles alle – nye som gamle nisser – til julehygge og for at ønske hinanden en rigtig glædelig jul.

Hvis man har en eller flere, som, man synes, fortjener den fornemme titel, skal man sende et par ord om hvem og en begrundelse hvorfor til dalmose@fiberflex.dk senest 14. november.

Publiceret 04 November 2015 12:00