Anders Singh og Henrik Goldschmidt kan opleves i Borup Kulturhus. (Pressefoto).

Anders Singh og Henrik Goldschmidt kan opleves i Borup Kulturhus. (Pressefoto).

Koncert med Singh og Goldschmidt i Borup

BORUP: KIS - Kulturforeningen i Skovbo - har igen fået verdensmusikere på programmet. Som en lille lækkerbisken op under for-jul, er der koncert med Anders Singh og Henrik Goldschmidt lørdag den 7. november, kl. 20.00 i Borup Kulturhus.
Når man spørger de to musikere, hvilket repertoire, der kan forventes, er svaret, at det er vanskeligt at sige konkret. Musikerne lægger stort set programmet på scenen, men generelt kan man sige, at repertoiret er jødisk, arabisk, balkan-musik, egne kompositioner sammen med klassiske værker, Carl Nielsen og danske sange.
Her skal det lige indføjes, at Henrik Goldschmidt for tiden rejser riget rundt og fortæller om Carl Nielsen. Det bliver altså en aften, hvor danske Carl Nielsen får følgeskab af den muntre, men også sørgmodige musik fra Balkan, Orienten og Østeuropa.
Henrik Goldschmidt spiller obo, og han har gennem årene vundet konkurrencer og modtaget en lang række udmærkelser for både sit klassiske og sit rytmiske virke. Han er i øvrigt kunstnerisk leder af ”The Middle East Peace Orchestra”, som kommer til Borup Kulturhus til foråret.
Anders Singh spiller harmonika og er klassisk uddannet på Det fynske Musikkonservatorium. Han har optrådt som solist i det meste af Europa og i Pakistan og har spillet med i DR, Odense Symfoniorkester, Det Kgl. Kapel m.fl., og så spiller han også med i The Middle East Peace Orchestra”.
Billetbestilling på 5687 9339, eller på 3192 9391. Billetter kan også bestilles på info@kulturis.dk eller købes via www.billetto.dk.
pm

Publiceret 04 November 2015 10:00