Konservatoriet fejrer musikken

Åbent hus De studerende på Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg inviterer alle musikelskere indenfor i den kommende tid til en række gratis arrangementer.
Initiativet kommer efter, at Konservatoriet endnu engang rammes af besparelser, og selv skriver de studerende i en pressemeddelelse:
“Musikken er overalt, men bliver ikke altid hørt. I Esbjerg er vi så privilegerede at have et
konservatorium, der uddanner musikere på højeste niveau. Både de færdiguddannende og vi studerende sætter et markant præg på regionen. Vi spiller ikke kun i fine sale, for det
er også os, der spiller til din fest, på hospitalet, i kirken, underviser på musikskolerne og spiller i byparken med dine yndlingssolister.
Der er gennem en lang årrække blevet skåret voldsomt ned på de danske musikuddannelser og tendensen fortsætter. Vi mener, at denne tendens skader musikken, og vi vil derfor gerne udbrede kendskabet til, hvem vi er og hvad vi laver.”
De studerende har således sammensat et program, der bringer musikken ud til brogerne. Man kan blandt andet besøge konservatoriet til åbent hus den 7. november klokken 11.00.Her vil der være folkedans, klassiske koncerter, børnekoncerter, elektronisk musik, stomp og rytmisk musik. Desuden er der flere gratis arrangementer i løbet af ugen, hvor alle er velkommen, og det hele fortsætter i flere uger frem med diverse koncerter og musikalske indslag rundt om.
Man kan finde yderligere info om de mange koncerter på Konservatoriets hjemmeside eller hos koordinator Philip Skovgaard på telefon 27171797.

Publiceret 04 November 2015 06:00