HB Køges Kristian Pedersen - her i aktion i sidste torsdags pokalkamp mod Brøndby IF - er udtaget til U/21 landsholdet. (Arkivfoto: JCJ).

HB Køges Kristian Pedersen - her i aktion i sidste torsdags pokalkamp mod Brøndby IF - er udtaget til U/21 landsholdet. (Arkivfoto: JCJ).

Kristian Pedersen:

Jeg er mundlam

Den stærke HB Køge venstreback er udtaget til U/21-landsholdet

FODBOLD: Efter en række overbevisende indsatser - både sidste sæson og i den igangværende sæson - er HB Køges unge venstreback Kristian Pedersen blevet udtaget til det danske U/21 landshold, som i næste uge skal møde Rumænien og Armenien i EM-kvalifikationsturneringen for U/21 landshold.
Et rigtigt fortjent skulderklap til Kristian Pedersen, der i sommeren 2014 kom til HB Køge fra Ringsted IF
- Vi har fulgt Kristian Pedersen i efteråret, hvor han har leveret flotte præstationer som venstre back for HB Køge. Han er en aggressiv, fysisk stærk back, som også har en masse power i det fremadrettede spil. Udtagelsen af Kristian er også et udtryk for, at en lang række ungdomslandskampe ikke nødvendigvis er en forudsætning for at komme på U/21-landsholdet. Hvis man tager store udviklingsskridt og præsterer på højt niveau på klubholdet, så kan man komme i spil – og det har Kristian gjort, udtaler U/21-landstræner Niels Frederiksen til www.DBU.dk.
Udtagelsen til U21-landsholdet kom som en stor overraskelse for Kristian Pedersen.
- Jeg er helt mundlam. Jeg vidste ikke, at jeg var i spil, så det kom som en overraskelse, da Niels ringede. Det er enormt stort at blive udtaget og et kæmpe skulderklap. Nu glæder jeg mig selvfølgelig rigtig meget til at være en del af U21-landsholdet, siger venstrebacken, til www.hbkoge.dk.
Kristian Pedersen er HB Køges tredje repræsentant på U/21-landsholdet. Tidligere har Sebastian Andersen og Simon Makienok repræsenteret "Svanerne" i den rød-hvide dragt.
Kampen mod Rumænien spilles på udebane fredag den 13. november, mens opgøret mod Armenien spilles på Aalborg Stadion tirsdag den 17. november.
Kristian Pedersen spiller sin kamp nummer 50 når HB Køge på søndag møder FC Fredericia på hjemmebane.
Se hele U/21 landsholdstruppen her.
Udover Kristian Pedersen har HB Køge også fået udtaget forsvarsspilleren Radanfah Abu Bakr der er en del af Trinidad og Tobagos A-landshold, der senere på måneden spiller to VM-kvalifikationskampe mod henholdsvis Guatemala og USA.
pm

Publiceret 04 November 2015 14:00