Fredericia Teaters bestyrelsesformand, Anders Østergaard, glæder sig over, at også andre i byen har glæde af teatrets succes. Arkivfoto

Fredericia Teaters bestyrelsesformand, Anders Østergaard, glæder sig over, at også andre i byen har glæde af teatrets succes. Arkivfoto

Musical-succes:

Det drypper på degnen

Fredericia Teater har buldrende succes med Shubidua-musicalen. Og det smitter af på byens restauranter og hoteller

Af
Peter Friis Autzen

Fredericia Teater har i flere omgange forlænget Shubidua-musicalens forestillingsperiode for at følge med den enorme publikumsinteresse. Og det er en succes, der også kommer andre dele af Fredericia til gavn.
Som det kan læses her på siden kan restauratører, butikker og hoteller fortælle, at det store publikums-rykind giver travlhed og ekstra penge i kassen.
“Jeg er naturligvis glad for, at alt det teatret arbejder så hårdt med hver dag, opleves som en gevinst for byen. Det giver os endnu mere lyst til at fortsætte med at udleve og udfordre potentialet til dets yderste,” lyder det fra teatrets bestyrelsesformand, Anders Østergaard.
Han roser og takker teatrets medarbejdere for succesen.
Det er ikke første gang, teatret har en publikumssucces. Men denne gang kan restauranterne i særlig høj grad mærke effekten. Og det er ikke tilfældigt.
“Vi har en løbende dialog om, hvordan vi optimerer synergierne omkring teatret så det bliver win-win for alle. Blandt andet har vi justeret forestillingstidspunkterne til, at teatergængerne kan nå ud at spise inden forestillingerne starter,” siger Anders Østergaard.
Læs også: Musical-succes smitter af på hele byen

Anders Østergaard glæder sig over, at byen har glæde af teatret. Men han understreger, at teatret også har glæde af byen.
“Ingen by - intet teater. Vi er begunstiget af rigtig god support fra byens borgere, erhvervsliv, og ikke mindst kommune. Og det er vi dybt taknemmelige for. Det forpligter os til at blive ved med at levere den vare, vi siger vi vil og gør. Det skylder vi byen,” lyder det fra teaterformanden.
Teatret har på det seneste intensiveret sit arbejde for at indgå sponsoraftaler og partnerskaber med erhvervslivet. Og det har kastet flere nye samarbejder af sig.
I forbindelse med budgetforliget for nylig øgede kommunen sit tilskud med tre millioner kroner og slettede en del af teatrets gæld.

null

Publiceret 04 November 2015 06:45