Sidste år gav Leif Rasmussen (t.v.) den blandt andet i rollen som borgmester. I år tager revyholdet gas på alderdommen.

Sidste år gav Leif Rasmussen (t.v.) den blandt andet i rollen som borgmester. I år tager revyholdet gas på alderdommen.

Tarp Revy:

Alderdom er ingen dom

Alderdommen er omdrejningspunktet i årets Tarp Revy

Af
Louise Ritter

“I Bryndum Forsamlingshus kan mærkes kulturens sus, når “Senior- Revy”n traditionen tro den første torsdag i november sir"Go! Det er tilladt at fotografere og applaudere.”

Med nyt slogan og masser af nye sketches er Tarp Revyen klar til premiere torsdag aften. Siden sommerferien har det otte mand store revyhold - fem skuespillere, en musiker og to med teknisk snilde øvet ihærdigt på revyen.

I sidste uge blev den traditionen tro finpudset på det lokale plejecenter Landlyst foran stedets beboere - og man fornærmer ingen ved at sige, at målgruppen her blev ganske godt ramt.

Ældste skuespiller er 77 år, mens den yngste er i 60'erne, og temaet for årets revy er da også seniorpræget.

“Teamaet er: Det er ingen dom at gå ind i alderdom. Se bare på os på revyholdet, vi er også gamle, men gør hvad vi kan for at holde os i gang”, smiler Leif Rasmussen lunt.

Præcis som sidste år er han tekstforfatter til langt størstedelen af revyen ligesom han også selv optræder på scenen blandt andre sammen med hustruen Else. Som tilflyttere til Tarp ønskede parret for nogle år siden at lære flere at kende i deres nye kvarter, og det blev - kort fortalt - starten på Tarp Revyen, der også sidste år blev opført af samme sprudlende hold.

Dengang “hilste” publikum blandt andre på lokalpolitikerne Johnny Sutrup, Henrik Valsø og Eddie Mamsen og søn. I år kigger statsminister Lars Løkke Rasmussen forbi ligesom der også tages gas på Vild med Dans og den populære motionsform stolegymnastik, som stadig flere ældre dyrker.

“I vores revy bliver det en meget smuk stoleballet,” griner Leif Rasmussen.

Tarp Revyen opføres blot en enkelt gang. Det sker torsdag den 5. november kl. 20.00 i forsamlingshuset i Bryndum. Billetter koster 100 kroner og fås ved indgangen og i Brugsen i Tarp. Med i prisen er revytarteletter og masser af grin.

Publiceret 04 November 2015 10:00