Åbent rådhus, når juletræet tændes

Søndag den 29. november slår Rådhuset dørene op og inviterer alle borgere indenfor, og bagefter bliver juletræet tændt

Første søndag i advent samles børn og voksne traditionen tro til juletræstænding ved Hvidovre Rådhus. I år er der forud for juletræstænding åbent hus i Rådhuset fra kl. 13-16 og Hovedbiblioteket holder søndagsåbent. 
- I år kan man i timerne forinden hygge sig med at lave juledekorationer og juleklip, høre julemusik, klatre og prøve svævebane, gå på ”skattejagt” og meget mere, lyder det fra Hvidovre Kommune.
På rådhuset kan man fra kl. 13 møde forskellige kommunale tilbud og projekter – bl.a. Ældreliv Hvidovre, Sundhedsplejen og Aktivitetscentret. Centralkøkkenet stiller desuden med smagsprøver og Forstadsmuseet vil vise gamle film om Hvidovre. Og så kan man i dagens anledning komme ud på svalegangen på rådhusets tagetage og nyde udsigten.
- Borgmester Helle Adelborg har døren åben på sit kontor, og alle er også velkomne til at se nærmere på bl.a. kommunalbestyrelsens smukke mødesal og på vielseslokalet, står der i indbydelsen.
Rådhusets kantine vil sælge lidt at spise, og i Borgerservice vil børnene få mulighed for at lave deres egen juledekoration til at tage med hjem.
Juletræstændingen starter kl. 16, når dørene til rådhuset lukkes igen, og her vil Hvidovrespejderne sælge gløgg, kakao og æbleskiver, lige som der vil være mulighed for at bage snobrød.
Vestegnens Brandvæsen viser deres køretøjer frem, og julemanden og nissebørnene vil underholde, inden borgmesteren kl. 16.20 sammen med børn og voksne tæller ned til, at træet bliver tændt.

Publiceret 16 November 2015 12:45