EliteVejle indgår nyt samarbejde

EliteVejle og Vejle Turisttrafik har indgået en tre-årig samarbejdsaftale, der bl.a. gør det lokale busselskab til sponsor for den nyligt indstiftede Handicapidrætspris. Vejle Turisttrafik var kernen i transportopgaven ved det succesfulde EM i parabordtennis i Spektrum.
I et tæt samarbejde med EliteVejle og Dansk Handicap Idræts-Forbund blev opgaven med at transportere de 550 deltagere, hvoraf 125 sad i kørestol, frem og tilbage mellem Billund Lufthavn og Vejle og mellem hotellerne og Spektrum løst meget professionelt.

Usædvanligt fleksible

“Vi har været mere end tilfredse med samarbejdet med Vejle Turisttrafik. De har udvist en usædvanlig grad af fleksibilitet under EM, og jeg kender i forvejen Henning og Bennys store hjerte for den lokale sport, og det er for os meget naturligt at udvikle samarbejdet, siger Per Olesen,” formand for EliteVejle.
Samarbejdsaftalen indebærer blandt andet, at Vejle Turisttrafik ved de kommende to års Sportsgalla uddeler ”Årets Handicapidrætspris” og en check til vinderen af prisen på hele 10.000 kr.
Og det glæder Benny Petersen fra Vejle Turisttrafik, at de kan være med til at gøre en forskel for handicapsporten:
“Vi kører dagligt med mange handicappede og ved, at de har særlige behov, der skal håndteres. Vi vil gerne bakke op om EliteVejles og i øvrigt også Vejle Kommunes projekt om at gøre noget ekstra for, at handicappede kommer ud og får dyrket sport og dermed får motion samt flere sociale relationer,” siger Benny Petersen.

Publiceret 16 November 2015 15:30