Fredag blir' en aften med blues

Hvidovre Musikråd inviterer til blues-aften i Medborgersalen den 20. november

Den 20. november kl. 20 inviterer Hvidovre Musikråd til bluesaften, der breder sig over flere generationer inden for blues-genren.
Aftenen byder på gamle garvede blues-musikere, Troels Jensen & The Healers, og på den yngre generation af blues-musikere, Mojo Makers, som har videreudviklet bluesgenren og giver et bud på blues-musikken i en ny form.
Mojo Makers har en stor portion soul med i bagagen – specielt i kraft af forsanger Kasper Osmann. Samtidig har bandet en guitarist i verdensklasse, Kristian Hoffmann, der er en af de absolut bedste bluesguitarister, Danmark har fostret i nyere tid. Med Kristian Bast på bas og Morten Hæsom på trommer er der lagt en bund, der kan få taget i Medborgersalen til at lette.
Mojo Makers har ikke uden grund været nomineret til en Danish Music Award i kategorien ”Årets Blues Udgivelse”. De har desuden haft succes udover de danske grænser og er blandt andet populære i Tyskland.

Voodoo-blues

Den etablere danske bluesscene er ved Musikrådets blues-aften repræsenteret af Troels Jensen and The Healers, der spiller voodoo-blues. Forsanger Troels Jensen har blandt andet været  frontfigur i Delta Blues Band og Delta Cross Band. De øvrige musikere i The Healers er heller ikke ukendte navne. Bassisten Knut Henriksen har spillet med bl.a. C. V. Jørgensen og Delta Blues Band.
The Healers består desuden af Michael Lee Rasmussen på guitar og Michael Puggaard Müller på trommer. Anders Gaardmand, Bob Rockwell og Nis Toxværd udgør blæsersektionen, og Lea Thorlan og Pia Trøjgaard er koret.
Man kan allerede nu sikre sig en billet til en aften for blues-elskere i Medborgersalen, Hvidovrevej 280, torsdag den 20. november kl. 20.00. Billetter koster 80 kr. + gebyr 20 kr. og kan købes via Billetlugen.dk eller på bibliotekerne i Hvidovre.

Publiceret 16 November 2015 13:00