Kan du forbedre stadionoplevelsen på Blue Water Arena?

Vil du have indflydelse på fanscenen i Esbjerg? Vil du være med til at forbedre stadionoplevelsen i Sydvestjyllands fodboldflagskib? Så er din chance her nu. Ansøg om at deltage i EfB’s nyoprettede fanudvalg, hvor stort som småt diskuteres, og tiltag føres ud i livet i samråd med repræsentanter fra EfB.
EfB ønsker at styrke dialogen mellem klub og fans, og for at sikre dette etableres nu et fanudvalg, hvor et bredt udsnit af fanmiljøet i samarbejde med repræsentanter fra EfB vil debattere og videreudvikle Esbjerg fB.
Helt konkret skal det ske i form af et nyoprettet fanudvalg bestående af et bredt udsnit af klubbens tilhængere, der skal komme med input til, hvordan EfB kan trække endnu flere tilskuere til kampene og skabe en endnu bedre stemning og ramme omkring spillet på banen.
Alle, der ønsker at bidrage til at udvikle stadionoplevelsen og kan afse tiden, bør udfylde formularen på www.efb.dk/fanudvalg. Som udgangspunkt mødes udvalget en gang i kvartalet, men der kan efter behov indkaldes til ekstraordinære møder.
"Vi ønsker, at udvalget er repræsenteret fra et så bredt udsnit af EfB’s fanscene som muligt. Hvad end du er medlem af en officiel eller uofficiel fanfraktion, sidder på Claus Sørensen tribunen, eller sidder bag målet på SE-tribunen med dine børn, om du har sæsonkort eller ej, så er du velkommen til at ansøge om at komme med i fanudvalget," siger fankoordinator Hans Weis-Hansen.
Antallet af personerne i fanudvalget vil ikke være afgørende, men det vil engagementet til gengæld. Vi ønsker deltagere, som har lyst, indsigt og kompetencer til at hjælpe EfB. Ansøgningsfristen til fanudvalget er tirsdag den 1. december kl. 12.00, hvorefter ansøgningerne vil blive behandlet og udvalget vil udpeges.
Yderligere spørgsmål angående fanudvalget kan rettes til fankoordinator Hans Weis-Hansen: fan@efb.dk

Publiceret 16 November 2015 15:00