Køgehallerne. (Arkivfoto: JCJ).

Køgehallerne. (Arkivfoto: JCJ).

Nyt fodboldtilbud i Køge Boldklub

MOTION: Køge Boldklub inviterer alle kvinder til et nyt fodboldtilbud: Fodbold Fitness for kvinder. Der trænes hver onsdag kl. 19.00, i Køge Hallen, og alle kvinder kan være med.
Et nyt fodboldkoncept fra Dansk Boldspil-Union (DBU) giver alle kvinder mulighed for at spille fodbold på fleksible vilkår.
Nu tilbyder Køge Boldklub nemlig kvinder en fleksibel form for fodbold, der gør op med idéen om, at seniorfodbold kun handler om at spille turneringskamp.
Et simpelt træningsprogram baseret på styrketræningsøvelser for hele kroppen sikrer opvarmningen og nedsætter risikoen for skader, mens et træningsforløb med varierende fodboldøvelser og spil giver inspiration til selve fodboldspillet.
Fodboldniveau, alder og fysisk form er underordnet.
Fleksibilitet er nøgleordet i Fodbold Fitness for kvinder, og Køge Boldklub glæder sig til at tage imod nye kvinder i klubben:
- Med vores nye tilbud er vi klar til at tage imod de mange kvinder, der har lyst til at være aktive i fodboldklubben i stedet for kun at stå på sidelinjen. Det kan både være kvinder, der har lagt støvlerne på hylden pga. tidsmangel – men også de kvinder, der savner et fodboldtilbud, hvor kampe ikke er omdrejningspunktet. Jeg kan garantere både sved på panden og smil på læben – og jeg håber, mange har lyst til at spille med, siger Morten Pilegaard fra Køge BK.

Sundere end at løbe en tur

Konceptet fra Dansk Boldspil-Union (DBU) kombinerer fodbold- og styrketræning og bygger på et 12 ugers motionsprogram, hvor ugens styrkeøvelser fungerer som opvarmning efterfulgt af fodboldtræning.
Fodbolddelen består både af tekniske øvelser, småspil samt spil på to mål.
Fodbold er en fantastisk motionsform, fordi det er sjovt og socialt. Men faktisk er fodbold også en både sund og effektiv træningsform, der giver bedre resultater end fx løb.
Det viser undersøgelser fra Institut fra Idræt ved Københavns Universitet, der har testet motionsfodbold, løb, jog og styrketræning på flere sundhedsparametre – fx kondition, muskelopbygning, vægt og fedtprocent.
Samlet set gav fodbold det bedste resultat, og de mange sundhedsmæssige gevinster er uafhængige af banens størrelse og antallet af spillere.
pm

Motionsfodbold i Køge Boldklub

- Alle kvinder kan spille med.

- Træning hver Onsdag aften kl. 19

- Bedste motionsform ifølge undersøgelser på Københavns Universitet

Brug for mere information?

Kontakt Morten Pilegaard på MP@koge-boldklub.dk

Publiceret 16 November 2015 16:00