Skønt ser det ud.

Skønt ser det ud.

Vejle inviterer til nytårsbad

For første gang samles Vejle-områdets vinterbadere til Vejle Nytårsbad. Det sker kl. 14 nytårsaftensdag og overskuddet går til Dream Foundation og arbejdet til fordel for udsatte børn.
Nytårsbadet foregår ved Albuen.
"Vi ved, at der er rigtig mange grupper af vinterbadere hele vejen rundt om Vejle Fjord. Vi håber, at vi i fællesskab kan få en sjov oplevelse, en god start på nytårsaften og samtidig gøre en forskel for andre," siger Jesper Sørensen fra initiativtagergruppen.
Planen er, at samle så mange vinterbadere som overhovedet muligt og at kræse for dem alle sammen, når de har været en tur i vandet. Deltagerne får nemlig udover et glas champagne også kransekage. Det hele ledsages af musik, fortæller Jesper Sørensen.
"Det skal være en hyggelig måde at starte nytårsfesten på. Og som vinterbader ved jeg, at det giver utrolig meget energi med en tur i vandet," siger han.
Initiativgruppen håber på 150 deltagere, men der er ingen begrænsning i deltagerantallet. Prisen for at deltage er 50 kroner.
"Vejle Fjord er stor, så alle kan være med uanset om der is på eller blankt vand. Jo flere vi er, jo sjovere bliver det, og jo større forskel kan vi gøre for udsatte børn. De fortjener også et godt nytår," siger Jesper Sørensen.
Vejle Nytårsbad har oprettet en facebook-side hvor man kan holde sig opdateret. Initiativgruppen tæller udover Jesper Sørensen også Per Olesen, Morten Buch og Torben Øllegaard Sørensen.

Publiceret 16 November 2015 14:15