Fredericia Teater:

Shubidua-musical forlænger to uger

Eventyret om ”Shubidua – The Musical” bliver ved. Selvom opsætningen først slutter i Aarhus til maj, rundede billetsalget en magisk milepæl i weekenden. Her blev billet nr. 100.000 solgt og dermed er ”Shubidua – The Musical” en af årets helt store succeshistorier i dansk teater og den hurtigst sælgende teaterforestilling i Fredericia Teaters historie.
Fredericia Teater åbner i dag op for to ugers ekstra spilleperiode. Nu kan forestillingen ikke forlænges længere i Fredericia, så hvis man ønsker at opleve kæmpesuccesen på hjemmebane i Fredericia, er sidste chance den 13. december klokken 15.00.
Når spilleperioden i Fredericia er færdig, gør hele holdet bag forestillingen klar til at rykke til København, hvor den spiller på Østre Gasværk Teater fra den 21. januar til den 6. marts 2016. Hele eventyret slutter i Aarhus på Musikhuset Aarhus den 5.-15. maj 2016.

“Det er helt vildt, og vi giver nu de allersidste muligheden for at opleve dette brag af en forestilling i Fredericia. Vi har aldrig oplevet at så mange kommer igen og igen – og dét er jo i virkeligheden den allerbedste anmeldelse en forestilling kan få. Alle generationer elsker simpelthen Shubidua – The Musical – og det kan jeg godt forstå. Det gør jeg også,” siger teaterchef Søren Møller.

null

Publiceret 16 November 2015 09:30