Billetsalget er netop begyndt, hvor 600 studerende kan komme gratis hjem på juleferie.

Billetsalget er netop begyndt, hvor 600 studerende kan komme gratis hjem på juleferie.

Juletog:

Kom gratis hjem til jul

600 studerende kommer gratis hjem til jul i år - og de mange studerende i Vejle kan blive en del af dem. 
Den 22. december sætter Anthon Berg i samarbejde med Arriva igen i år generøsitet på skinner og bringer studerende gratis hjem på juleferie i et 82 meter langt pink tog. De studerende betaler udelukkende med generøse handlinger på toget, og billetterne blev de sidste to år revet væk.
Men i år kan de studerende komme forrest i køen, når billetsalget åbner i dag, den 16. november, hvis de vælger den mest generøse julehandling af alle. Nemlig at tage nogen med hjem til jul, der ellers ville sidde alene juleaften.
Anthon Berg har gennem Københavns Universitet og Studenterhuset i København spurgt 200 internationale studerende i hovedstaden, hvor de planlægger at fejre jul i år. Og hvor mere end halvdelen skal være i Danmark henover julen – og mere end 80 procent gerne vil prøve at holde en dansk jul – har kun 30 procent af dem rent faktisk nogen at danse om juletræet med.
”Intet er mere generøst i julen end at dele den med andre, og især internationale studerende, der er lang fra deres familie, har svært ved at finde et julehjem. Vi ønsker at være med til at sprede så meget generøsitet i julen som muligt, og derfor giver vi de studerende, der booker en gratis billet til vores julerejse, i år muligheden at 'betale' ved at dele deres julestunder i deres eget hjem,” siger Rikke Crown, senior Brand Manager hos Anthon Berg om årets nye tiltag i en pressemeddelelse.
Det er tredje år, at Anthon Berg, der er kendt for sit motto 'You Can Never Be Too Generous', sammen med Arriva tilbyder studerende en gratis rejse hjem til jul.
De unge skal medbringe og dele ud af deres egen generøsitet. Det kan være i togvognen over for medstuderende eller over for de lokale, der står på perronerne. Hvordan bestemmer de studerende selv. Og i år er én af valgmulighederne altså, at man kan vælge at tage en medstuderende med på juletoget og hjem til sig selv i julen – og på den måde kommer man forrest i køen til de eftertragtede billetter. Man skal blot ved billetbestilling markere, at man ønsker at tage en gæst med hjem til jul og gæstens navn, så kommer man automatisk foran i billet-køen.
 

Hele Horsens kan være med


Forretninger og virksomheder i Horsens kan også være med til at gøre en god gerning.
Lokale konditorer, restauratører, sportsklubber og musikere stiger ombord på toget og deler ud af det, de er bedst til: Kager, godbidder, et stykke julemusik eller en hurtig strækøvelse, som gør godt for kroppen. De studerende begaves med andre ord fra mange kanter på årets hyggeligste julerejse, og de internationale studerende ombord får en forsmag på rigtig dansk jul.
Både studerende fra Øst- og Vestdanmark kan sikre sig en togbillet mod at betale med generøsitet på rejsen. I år er billetten ekstra generøs, da den gælder til alle Arrivas tog d. 22. december, der også er kendt som en af årets travleste rejsedage.
Billetter kan bestilles gennem dette link: facebook.com/anthonberg
 
KØREPLAN FOR DEN GENERØSE JULEREJSE 22. DEC.
Aalborg-Kbh: Aalborg-Hobro-Randers-Langå-Aarhus-Skanderborg-Horsens-Vejle-Fredericia-Odense-Nyborg-Korsør-Ringsted-Roskilde-Kbh H
Kbh-Aalborg: Kbh H-Roskilde-Ringsted-Slagelse-Korsør-Nyborg-Odense-Fredericia-Vejle-Horsens-Skanderborg-Aarhus-Langå-Randers-Hobro-Aalborg

Publiceret 16 November 2015 15:00