FC Fredericia har ansat Jesper Sørensen som ny cheftræner

FC Fredericia har skrevet kontrakt med Jesper Sørensen. Parterne har skrevet under på en aftale gældende frem til sommeren 2018.
Det har været assisterende træner, Morten Dahm Kjærgaard, som har haft ansvaret for FC Fredericias førstehold i efterårets to sidste kampe, efter at Ove Pedersen blev købt fri af Superligaklubben Hobro IK i slutningen af november måned.
Hensigten har hele tiden været at have en ny cheftræner klar fra nytår, og nu kan FC Fredericia så meddele, at man har ansat den tidligere Silkeborg IF-træner, Jesper Sørensen.
"Vi er glade for at kunne meddele, at Jesper Sørensen bliver ny cheftræner for FC Fredericia. Vi havde allerede Jesper i kikkerten i sommer, men nu er det lykkedes at lande ham. Jesper har været vores førsteprioritet, siden vi sagde farvel til Ove, og vi er helt sikre på, at vi har fundet den rette mand til at føre FC Fredericia videre," siger Stig Pedersen, direktør i FC Fredericia.
"Vi ligger godt i tabellen, og selvom vi er et stykke fra oprykningen, så kan vi i foråret stadig spille for at komme væsentlig højere op. Derudover skal vi sammensætte fremtidens trup sammen med virkning fra sommer, og det arbejde starter med Jesper Sørensens ansættelse."
Hovedpersonen selv er ligeledes glad for skiftet til FC Fredericia.
"Jeg er rigtig glad for at være kommet til FC Fredericia. Både klubben og jeg har i sinde at rykke os, og FC Fredericia er en klub, som ikke bare tilbyder rigtig gode muligheder for at kunne udvikle den enkelte spiller, men også mulighederne for at kunne udvikle hele holdet," siger Jesper Sørensen og fortsætter:
"Jeg vil gerne stå for noget fodbold, som vi selv finder attraktivt og glæde ved, og hvor alle vil kæmpe for hinanden. Det er der mulighed for her, og jeg glæder mig til at starte i FC Fredericia."
42-årige Jesper Sørensen starter officielt i FC Fredericia 1. januar 2016 og parterne har papir på hinanden frem til 30. juni 2018.
Den nye FC Fredericia-cheftræner kommer senest fra et assistenttræner job i Superligaklubben, AGF, mens han har en oprykning til Superligaen med Silkeborg IF på CV'et.
Morten Dahm Kjærgaard vender med ansættelsen af Jesper Sørensen tilbage til rollen som assistenttræner.

Publiceret 10 December 2015 13:00