AA får nye lokaler ved årsskiftet

Fra årsskiftet får Anonyme Alkoholikere et nyt fast mødested. Alle møder, som før blev afholdt på Sct. Jørgensgård flyttes til lokaler på Teglgårdsvej 18,1. Førhen blev lokalerne på Teglgårdsvej brugt som offentligt alkoholambulatorium.
Anonyme Alkoholikere tilbyder ganske gratis hjælp mod alkoholproblemer. Du kan bare møde op og være med, der er ingen ventetid. Der er også anonymitet så ingen skal opgive navn, cpr. nr. eller adresse. Kom som du er, du er hjertelig velkommen, skriver organisationen i en pressemeddelelse.
Vil du vide mere om AA ,kan du finde Anonyme Alkoholikere på internettet.
Siden 1988 har der fast været afholdt møder på Sct. Jørgensgård, Hospitalsgade 4. Gennem mange år var dette hus samlingssted for alle Koldings foreninger, nu skal det tjene andre formål.
“Anonyme Alkoholikere har gennem 27 år været yderst glade for samarbejdet med Sct. Jørgensgård, servicen har altid været i højsædet, så det er med vemod, at det stopper. Det var et dejligt og centralt sted for borgerne i Kolding. Hos Anonyme Alkoholikere har mange mennesker fundet et nyt ståsted i livet, og derved er stedet for os forbundet med stor glæde,” skriver organisationen i pressemeddelelsen.

Publiceret 01 January 2016 08:00