Fra det nye år er det LokalavisenEsbjerg eller på www.esbjerg.lokalavisen.dk, at du skal holde dig orienteret om Esbjerg og oplandets ejendomsmarked.

Fra det nye år er det LokalavisenEsbjerg eller på www.esbjerg.lokalavisen.dk, at du skal holde dig orienteret om Esbjerg og oplandets ejendomsmarked.

Boligmarked:

Boligerne flytter avis fra det nye år

Fra det nye år skal du have fingrene i Lokalavisen Esbjerg, hvis du vil være helt opdateret på det lokale boligmarked.

Af
Rune Weitling

Inden længe går vi ind i 2016, og vanen tro byder et nyt år på masser af gode nyheder.

Èn af dem er uden tvivl, at du i fremtiden vil kunne følge Esbjerg og oplandets pulserende boligmarked her i spalterne. Lokalavisen Esbjerg har nemlig indgået et samarbejde med en lang række lokale mæglere, der fra den 5. januar 2016 vil fremvise de ejendomme, som de har til salg i Lokalavisen Esbjerg.

Det betyder med andre ord, at hvis du er interesseret i boligmarkedet eller i markedet for at købe eller sælge, så er det uden tvivl Lokalavisen Esbjerg, som du skal have fingrene i. Selv glæder mæglerne sig også til at fremvise alle deres ejendomme i “Din Lokale Boligavis”, som er navnet på det boligtillæg, der hver uge fremover følger med Lokalavisen Esbjerg i udvalgte postnumre. Er “Din Lokale Boligavis” ikke med i ugens avis, så kan du selvfølgelig ALTID finde den på www.esbjerg.lokal-avisen.dk.

“Vi glæder os allesammen rigtig meget til at blive en del af “Din Lokale Boligavis”. Vi kommer med et helt nyt layout og en ny opsætning, og vi synes selv, at det hele generelt er blevet piftet en hel del op. Vi har set frem til samarbejdet med Lokalavisen Esbjerg, der kommer med helt nye øjne på, hvordan en boligavis skal se ud. Desuden er avisen også online med helt fremme, hvilket vi mæglere naturligvis også selv er,” siger indehaver af danbolig Esbjerg, Jan Schmidt Pedersen.

Godt gang i markedet

Samtidig med at Jan Schmidt Pedersen glæder sig over, at han og de andre mæglere fra det nye år får et helt nyt udtryk, så glæder de sig også over, at boligmarkedet generelt er opadgående i Esbjerg og omegn.

“Det går faktisk rigtig godt på det lokale ejendomsmarked. Der har generelt været en god aktivitet i hele 2015, og selv her i december har der været flere handler end der plejer. Ydermere er liggetiderne også faldende, ligesom landejendommene i yderområderne også er begyndt at røre lidt på sig,” fortæller Jan Schmidt Pedersen, der fortsat oplever, at visse områder af Esbjerg trækker mere end andre: “

“Gl. Gjesing, Fovrfeld og Sønderris, hvor der er masser af fritidsaktiviteter til børnefamilierne, er fortsat utroligt populære steder. Lejligheder i midtbyen rykker også, men generelt er der bare en god aktivitet i markedet, synes jeg.”

Står stærkt sammen

Vil du også opleve den megen aktivitet i markedet, som Jan Schmidt Pedersen taler om, så er det som nævnt “Din Lokale Boligavis”, som du fra 2016 skal have fingrene i.

“Det er fedt, at vi mere eller mindre kan samle hele markedet i én avis, så vi overfor kunderne stort set kan præsentere det samlede boligudbud her. Det er bare super, at vi kan stå sammen i byen og lave så stærk en boligavis. Vi glæder os rigtig meget,” siger Jan Schmidt Pedersen.

Publiceret 01 January 2016 11:45