Rybners er klar til at byde - måske - kommende elever indenfor.

Rybners er klar til at byde - måske - kommende elever indenfor.

Åbent Hus:

Rybners åbner dørene for alle

I løbet af januar vil Rybners Gymnasium atter slå dørene op til åbent hus for alle interesserede unge og deres forældre.

Både elever, lærere og ledere lægger alle kræfter i for at give de besøgende en god, og forhåbentlig opklarende, oplevelse. Mulighederne er mange når folkeskolen er afsluttet, og som ung kan det være svært at navigere rundt i de mange tilbud og muligheder. For at hjælpe de unge på vej i denne beslutningsproces, holder Rybners Gymnasium åbent hus.
Gæsterne kan møde rektor, studievejledere, lærere og elever, blive klogere på, hvilke fag og studieretninger det enkelte gymnasium udbyder, høre om læsevejledning og faglige krav og få et indblik i elevernes projekter, studiemiljø og de mange andre sociale aktiviteter.

Lars H. Andersen, rektor på Rybners Gymnasium, opfordrer særligt forældre til at bruge ferien på, at få snakket med børnene om mulighederne:

“Det er vigtige beslutninger, der skal træffes. Ikke kun hvilken gymnasial retning, men også hvilke fag der skal indgå i studieretningen.”

Der er åbent hus på Rybners Almene Gymnasium og Rybners Handelsgymnasium i Grådybet tirsdag den 19. januar kl. 19- 21.30 og for efterskoleelever lørdag den 16. januar kl. 11.00- 13.00. Vil man vide mere om Rybners Tekniske Gymnasium på Spangsbjerg Møllevej 72 er det den 16. januar kl. 10.00- 13.00.

Publiceret 02 January 2016 09:30