"For mig er et center som Bryggen spændende, fordi her er mere hyggeligt end eksempelvis i Kolding. Og det at vi ligger i forlængelse af gågaderne gør, at vi nemmere kommer i kontakt med vores målgruppe," siger Laura Valnæs, der er butikschef i Bryggens nyeste modetøjsforretning, Envii.

Envii føler sig meget velkommen

Nok har modetøjsforretningen Envii kun været i Bryggen siden 2. oktober, men butikschef Laura Valnæs er allerede begejstret for stemningen i centeret.

Af
Af Michael Tungelund

"Vi har haft en utrolig god opstart og er blevet taget virkelig godt modtaget. Både af kunderne og af centeret. Vi føler os virkelig velkommen," lyder det fra butikschef Laura Valnæs, der kommer fra en lignende stilling i Kolding, efter at Envii valgte af flyttede forretningen i Kolding Storcenter til Bryggen i Vejle.
"For mig er et center som Bryggen spændende, fordi her er mere hyggeligt end eksempelvis i Kolding. Og det at vi ligger i forlængelse af gågaderne gør, at vi nemmere kommer i kontakt med vores målgruppe."
"Envii satser på trendsættende, kvalitetstøj i den billigere ende til de 17 til 27-årige piger og kvinder, og det er helt tydeligt, at der er mange unge både her i centeret og i centrum, og derfor har jeg også store forventninger til forretningen her. Som i øvrigt også er både større og nyere end den vi kom fra – så vi glæder os alle til for alvor at lære kunderne Vejle at kende, siger Laura Valnæs, der har flere af de ansatte fra Kolding med i den nye butik.
Envii har i alt otte butikker i Danmark samt en outletforretning.
LÆS OGSÅ: Apoteker-krigen på strøget

Strøgavisen

Følgende artikel har været bragt i Strøgavisen Vejle.

I Strøgavisen Vejle sætter vi fokus på strøgets butikker, de handlende og de mange mennesker, der hver dag besøger Vejles centrale shopping-gade.

Strøgavisen udkommer som et tillæg til Lokalavisen Vejle.

Publiceret 02 January 2016 12:00