Bjarne Claussen var blot 20 år gammel, da han startede hos Sydbank. I dag er han direktør i Sydbank Private Banking. Pressefoto: Sydbank

Bjarne Claussen var blot 20 år gammel, da han startede hos Sydbank. I dag er han direktør i Sydbank Private Banking. Pressefoto: Sydbank

Sydbank-direktør fylder 50 år

Bjarne Claussen, direktør i Sydbank Private Banking i Kolding, fylder 50 år mandag den 11. januar. Det skriver Sydbank i en pressemeddelelse. Den jagtglade direktør kom til Sydbank for næsten 30 år siden og var i en årrække investeringschef, inden han for to år siden overtog ledelsen af Sydbank Private Banking. Her lægger han vægt på, at banken formår at afdække kundernes behov.
 

“Når jeg skal forklare, hvad vi laver i min afdeling, så plejer jeg at sige, at andre steder propper man folk i kasser. Hos Sydbank konstruerer vi en kasse, der passer præcis til den enkelte. For der er ikke to private banking kunder, der er ens,” fortæller Bjarne Claussen i pressemeddelelsen.
 

I fritiden er Bjarne Claussen ivrig jæger, og han bevæger sig ofte ud i naturen for at komme på skudhold af rådyr, fasaner og andet vildt. Den runde fødselsdag fejrer han senere i 2016, når han og hustruen Anette indbyder venner og familie til fælles fødselsdagsfest. I Sydbank markeres dagen ikke, men der vil være frisk kaffe på kanden, til de gratulanter der ønsker at lægge vejen forbi.

Publiceret 02 January 2016 16:00